Gülnar'da Doğalgazla Isınma Dönemi Kasım'da Başlıyor

​​​​​​​Gülnar’da altyapı çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Aksa Çukurova Doğalgaz, yaklaşık 46milyon TL tutarında yatırımla Gülnar ilçesine bu kış doğal gaz arzı sağlamak için başladığı altyapı çalışmalarında sona yaklaşıyor.

Gülnar'da Doğalgazla Isınma Dönemi Kasım'da Başlıyor

Gülnar’da altyapı çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Aksa Çukurova Doğalgaz, yaklaşık 46milyon TL tutarında yatırımla Gülnar ilçesine bu kış doğal gaz arzı sağlamak için başladığı altyapı çalışmalarında sona yaklaşıyor. Gülnarlı vatandaşlar Kasım ayı itibarıyla doğal gazla ısınmaya başlayacak.

“Mersin’de doğal gazsız ilçe kalmayacak” diyerek altyapı çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Aksa Çukurova Doğalgaz, her geçen gün daha fazla aileyi ekonomik, güvenli ve çevreci enerji doğal gazla buluşturuyor. İl merkezi dahil 4 ilçede 227 bin 367 abonenin doğal gaz konforunu yaşadığı Mersin’de, altyapı çalışmalarında sona gelinen Gülnar ilçesi de bu kış doğal gazla ısınacak bölgeler arasında yer alıyor. Abonelik işlemlerinin ekim ayı içerisinde başlatılması planlanan Gülnar’da vatandaşlar kasım ayı itibarıyla doğal gazın sunduğu avantajlarla ısınma, pişirme ve sıcak su ihtiyaçlarını karşılayabilecek. 

DOĞAL GAZ TALEP MASASINA DAVETLİSİNİZ

46 milyon TL yatırımla Gülnar ilçesinde gerçekleştirdikleri altyapı çalışmalarına ilişkin bilgi vermek amacıyla Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR’ı ziyaret eden ve haziran ayında başladıkları altyapı montaj çalışmalarında sona yaklaşıldığının bilgisini paylaşan Aksa Çukurova Doğalgaz Mersin Bölge Müdürü Tufan DUMAN, “Gülnar Belediyemiz ile birlikte çok hızlı bir şekilde koordine olarak başlattığımız çalışmalarda; şu ana dek yaklaşık 26 kilometre şebeke montajı gerçekleştirdik. Akdeniz ve Ayvalı mahallelerinde test ve devreye alma işlemleri tamamlanan 440 adet binanın bağlantı hattı montajlarını yaptık. Çalışmalarımız Hacıpınar Mahallesi’nde de sürüyor. Kasım ayı sonunda bu üç mahallemize gaz arzı sağlamayı hedefliyoruz. Gülnarlı vatandaşlarımızı doğal gaz aboneliği hakkında bilgi almak ve başvurularını yapmak için Gülnar Belediye binasında bulunan Aksa Doğalgaz talep masasına bekliyoruz” diye konuştu.

DOĞAL GAZ BİLGİLERNDİRME TOPLANTISI 28 EYLÜL'DE

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR; Doğal gaz konusunda bilgi almak için bütün hemşerilerimizi toplantıya bekliyoruz

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR, "Belediyemiz işbirliğiyle Aksa Çukurova Doğalgaz yetkililerinin de katılacağı bilgilendirme toplantısı 28 Eylül 2023 Perşembe günü Saat 14.00'de Gülnar Kültür Merkezinde yapılacak. Bu toplantıya Sivil toplum kuruluşlarımızı, siyası parti temsilcilerimizi, muhtarlarımızı, doğalgaz işi ile uğraşan esnaflarımızı ve bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz. Bu toplantı da doğalgaz hakkında aklınıza takılan bütün soruların cevabını bulabileceksiniz" dedi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER