İlhan Çokgün: “Yüz bin oy alarak belediye başkanı olacağım”

Tırmıl Sanayi Sitesi Başkanı ve MHP Toroslar Belediye Başkan A. Adayı İlhan Çökgün'ü İstikbal Gazetesi olarak ziyaret ettik.

İlhan Çokgün: “Yüz bin oy alarak belediye başkanı olacağım”

-“Toroslar’ın çivisini Toroslar’a çakacağım demekteki kastımda bu zaten. Toroslar’da gülsün, eğlensin, yaz turizmini Toroslar’da geçirsin, kış turizmini Toroslar’da yaşasın, acısını, tatlısını Toroslar’da yaşasın.”

Tırmıl Sanayi Sitesi Başkanı ve MHP Toroslar Belediye Başkan A. Adayı İlhan Çökgün'ü İstikbal Gazetesi olarak ziyaret ettik. MHP’den Toroslar Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını duyuran İlhan Çokgün oldukça iddialı söylemlerde bulundu. “Yüz bin oy alarak belediye başkanı olacağım” diyen İlhan Çokgün Toroslar halkı ile de, partililer ile de irtibat halinde olduğunu söyledi.

ÇOKGÜN, “TOROSLARIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEĞİMİZİ, OTEL İLÇE OLMAKTAN KURTARACAĞIMIZI, TOROSLARIN ÇİVİSİNİ TOROSLAR’A ÇAKACAĞIMIZI BEYAN EDİYORUM.”

“Toroslar’da şu anda Milliyetçi Hareket Partisinden bir belediye başkanımız var ama kader kısmet bu işler; Ben 2019 yılın da yine Toroslar’dan aday adayı olmuştum ama mevcut başkanımıza kısmet olmuştu.” Sözleriyle aday adayı olduğunu duyuran İlhan Çokgün, Toroslar’da daha iyi şeyler yapacağını söyledi. Çokgün, “Torosların çehresini değiştireceğimizi, otel ilçe olmaktan kurtaracağımızı, Torosların çivisini Toroslar’a çakacağımızı beyan ediyorum. Bu konuda da çok iddialıyız projelerimiz ve ekibimiz hazır, Toroslar’da çok rahat seçim kazanırız.”Dedi

TOROSLAR’IN HALA BİR KİMLİĞİ YOK

Toroslar’ın kimliğinin olmadığını belirten Çokgün, “Toroslar’ın hala bir kimliği yok. Benim Sanayi esnafımın yüzde yetmişi Toroslar’da ikamet eder. Ama Toroslar’a sadece akşamları konuklamaya gidiyor. Tabi benim konuştuğum görüştüğüm Toroslar bölgesindeki vatandaşlarımızdan ve benim o bölgede yaşayan esnaflarımızdan aldığım intiba bu. Tabi ben bunun böyle olmasını istemiyorum. Yani şöyle bir şey var sonuçta; Toroslar’da yaşayan vatandaş, Mezitli’ye, Yenişehir’e gitsin istemiyorum. Toroslar’ın çivisini Toroslar’a çakacağım demekteki kastımda bu zaten. Toroslar’da gülsün, eğlensin, yaz turizmini Toroslar’da geçirsin, kış turizmini Toroslar’da yaşasın, acısını, tatlısını Toroslar’da yaşasın. Bu eksikleri gördüğümüz için adayız zaten. Daha iyisini de yapacağımı iddia ediyorum.” Dedi.  

BİZ TOROSLAR’DA SIKINTI ÇEKMEYİZ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin birçok kademesinde görevlerde bulunan MHP Toroslar belediye Başkan aday adayı İlhan Çokgün, Toroslar bölgesinde halkın kendisine yoğun bir teveccüh gösterdiğinin altını çizdi ve vatandaşlardan olumlu görüşler aldığını söyledi. Çokgün, “ 2019 yılından bu yana hep sahadayım. Milliyetçi Hareket Partisi’nde İl Genel Meclis Üyeliği yaptım, İl Başkan Yardımcılığı yaptım. Parti içinde görevlerim oldu.  Toroslar çok farklı bir bölge, Toroslar halkı duyarlıdır, Toroslar halkı bölücülerle birlikte olmaz, Toroslar halkı kimin ne yapacağını bilir,  kiminle yol yürüyeceğini iyi bilir. Toroslar halkı sürekli yanımızda ve onlara sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum. Diğer partilerinde adayları çıkacaktır ama biz Toroslar’da sıkıntı çekmeyiz.

BÜYÜKŞEHİR ADAYIMIZA DA DESTEK OLACAĞIZ

Cumhur İttifakı ile birlikteliğimiz devam edecek. Bu dönemde ittifak ortakları daha iyi kanalize olacaklar ve bizim iddiamızla Büyükşehir adayımıza da destek olacağız. Mutlaka Büyükşehir adayımızın değirmenine su taşıyacağız zaten. Benim yapım gereği bana oy verinde sonrası… diye düşünmem. Ben bu tür mantığı hiç gütmedim. Mutlaka büyükşehir adayımıza da çalışmalarımızda oy isteyeceğiz. Bana oy verip de Büyükşehir’e vermeyecekse, bana da vermesin! Bu, bu kadar net. Bizim büyükşehir’i kazanmamız şart. Tabi ki bizde kazanmak için adayız ve öncelikle büyükşehir adayımıza katkı sağlamak için adayım. Yerelde vatandaşa dokunmadan genelde oy isteyemezsiniz. Siyasetin doğasında var zaten. Öncelikle yerel yöneticilerin başarılı olması gerekiyor. Hem partisine hem Cumhur İttifakına mutlaka faydası olacak ki arkadaşlarımız çıkıp aday adayı oluyorlar. Kendi şahsi menfaatlerini düşünerek aday oluyorlarsa ki; çok şükür benim böyle bir niyetim yok. Her bir vatandaşımıza kendime istediğimden daha fazlasını büyükşehir adayımıza isteyeceğim.” Dedi.

100 BİN OY ALARAK BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM

Toroslar’da yaşayan tüm vatandaşlara, verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür eden İlhan Çokgün, yüz bin oy alarak başkan seçileceğini söyledi. Çokgün, ““Ben iddia ediyorum. Geçmişte kırılganlıklar olan partili arkadaşlarımız vardır. Ben onlarla da görüşüyorum ve benim iddiam yüz bin oy alarak belediye başkanı olacağım.” Dedi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER