Başkan Gültak 142. Cadde Esnafı İle Buluştu

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Güneş, Şevket Sümer ve Hal mahallelerinden geçen 142. Cadde üzerinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti.

Başkan Gültak 142. Cadde Esnafı İle Buluştu

Göreve geldiği günden itibaren periyodik olarak sürdürdüğü mahalle ziyaretlerine devam eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, bu kez belediye tarafından ilçeye kazandırılan, Güneş, Şevket Sümer ve Hal mahallelerinden geçen 142. Cadde üzerinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti. Burada vatandaşlarla ve esnafla sohbet eden Gültak, kimi esnafın dile getirdiği sıkıntıların çözülmesi için ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

Başkan Gültak, esnafa bol kazanç dileyerek, hal hatır sordu, isteklerini dinledi ve birlikte fotoğraf çekmek isteyen vatandaşları kırmadı. Vatandaşların ve esnafın arasında olmayı önemsediklerini kaydeden Gültak, “Makamda oturmayı sevmiyorum. Genelde dışarıda vatandaşlarımızla beraberiz. Yaptığımız işleri bürokratlarımızla birlikte takip ediyor, eksik olan yönlerini not alıp hızlıca düzelmesini sağlıyoruz” dedi.

Ziyaretinde, her zaman olduğu gibi çocukları da unutmayan Başkan Gültak, çeşitli hediyelerle de küçükleri de sevindirdi, kıyafet alışverişine çıkan bir kadına da istediği elbiseyi alıp hediye etti.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER