Altunok, vatandaşları dinledi

Silifke Belediye Başkanı sadık Altunok, kendisini ziyarete gelen vatandaşları makamında kabul ederek onların sorun ve isteklerini dinledi.

Altunok, vatandaşları dinledi

Engelli-engelsiz, çocuk-genç, erkek-kadın ayrımı yapılmaksızın kendisini ziyarete gelen vatandaşlarla görüşen onların sorun ve isteklerini dinleyen Başkan Altunok, sosyal belediyecilik anlayışını kendilerine ilke edindiklerinin altını çizdi. Sadece halk günlerinde değil pazaryeri, park ve esnaf ziyaretleri ile her fırsatta vatandaşla bir araya gelen Altunok, Silifkelilerle büyük bir aile olduklarına dikkat çekerek,

“Her zaman vatandaşımızla iç içeyiz. Halkımızla beraber olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin ve Silifke’yi birlikte yönetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Elimizden geldiğince tüm vatandaşlarımızın sorunlarına yardımcı oluyoruz. Silifkeli hemşehrilerimizden gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer taraftan vatandaşlarımızın bizimle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkanı buluyoruz. Belediyemiz halkımızla her zaman iç içedir. Tüm halkımıza belediyemizin kapıları açıktır” diye konuştu.

Her mahalleyi adım adım gezdiğini ve devam eden belediye hizmetlerini de yakından takip ettiğini ifade eden Başkan Altunok, her zaman vatandaşların yanında olduklarını hatırlattı.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER