Çocuklar Cumhuriyet’in 100. Yılında Cumhuriyet’in Enerjisini Resmedecek

Aksa Elektrik’in Geleneksel Resim Yarışmasının Beşincisi Başlıyor

Çocuklar Cumhuriyet’in 100. Yılında Cumhuriyet’in Enerjisini Resmedecek

Aksa Elektrik’in bu yıl beşincisini düzenlediği “Senin Enerjin Senin Resmin” resim yarışması, 23 Ağustos’ta başlıyor. Türkiye’nin 81 ilinde 5, 6, 7 ve 8. sınıf düzeyinde eğitim gören öğrencilerin katılabileceği yarışmada çocuklar, Cumhuriyet’in yüz yıllık tarihine, gelişimine, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine, ülkemizin sahip olduğu değerlere dikkat çeken resimleriyle başvurabilecekler. Yarışmada, dereceye giren ilk 10 eserin sahiplerini ise ödüller bekliyor.

Aksa Elektrik’in bu yıl beşincisini düzenlediği “Senin Enerjin Senin Resmin” yarışması 23 Ağustos’ta başlıyor. Yarışma, Cumhuriyet’in yüz yıllık tarihine, gelişimine, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine, ülkemizin sahip olduğu değerlere dikkat çekmek amacıyla bu yıl “Cumhuriyet’in Yüzüncü Yıl Enerjisi” temasıyla gerçekleşiyor. Türkiye’nin tüm illerinden 5, 6, 7 ve 8’inci sınıfta eğitim gören öğrenciler, 06 Eylül tarihine kadar Aksa Elektrik’in Facebook ve Instagram sosyal medya hesapları üzerinden resimlerini göndererek yarışmaya katılabilecek. Aksa Elektrik tarafından belirlenen jürinin yaptığı değerlendirme sonucunda ise kazananlar 15 Eylül Cuma günü Aksa Elektrik’in sosyal medya hesaplarında açıklanacak.

Beşinci defa düzenlenen “Senin Enerjin Senin Resmin” yarışmasında birbirinden değerli ödüller ise yeni eğitim ve öğretim yılı hediyesi olarak kazanan öğrencilerin olacak. Yarışmanın birincisi laptop, ikincisi tablet ve üçüncüsü ise akıllı saat kazanırken, ilk 10 içerisinde yer almayı başaran diğer katılımcılar ise 1000 TL’lik Amazon Hediye Kartı ile ödüllendirilecek. Ayrıca yarışmaya katılım sağlayan tüm öğrenciler adına afet bölgesindeki çocukların nitelikli eğitim desteği alması adına bağış yapılacak.

Çocuklar Cumhuriyetin 100. Yıl Enerjisi’ni Resmedecek

Aksa Elektrik “Senin Enerjin Senin Resmin” yarışmasına başvurmak için ebeveynlerin veya yasal temsilcilerin, Aksa Elektrik’in Instagram veya Facebook sosyal medya hesaplarını takip etmesi ve mesaj yoluyla resimleri iletmeleri yeterli olacak. Katılmak isteyen çocukların, kurşun kalemle çizdikleri veya pastel boya, sulu boya, keçeli kalem, kuru boya gibi alternatif boyalarla yaptıkları resimlerin istedikleri bir bölümüne #CumhuriyetinYüzüncüYılEnerjisi yazarak resimlerini ebeveynlerinin bilgileriyle birlikte paylaşmaları gerekiyor. Resimlerin sağ arka köşesine yarışmaya katılan çocuğun adı, soyadı, yaşı,  sınıfı velisinin adı, soyadı ve cep telefonu bilgisi yazılıp bu kısmın görsel olarak mesaj bölümünden iletilmesi de yarışmanın şartları arasında yer alıyor.

Aksa Elektrik’in “Senin Enerjin Senin Resmin” Resim Yarışması’na katılım koşulları hakkında detaylı bilgiye Aksa Elektrik’in Instagram ve Facebook sosyal medya hesaplarından veya web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER