"Mersin Tarım Çalıştayı" Düzenlendi

İstikbal Özel Haber/Fatma Aydın-Mersin/ Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal'ın öncülüğünde kurulan

"Mersin Tarım Çalıştayı" Düzenlendi

İstikbal Özel Haber/Fatma Aydın-Mersin/ Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal'ın öncülüğünde kurulan "Mersin Bizim Platformu" ilk çalıştayını basın mensuplarıyla "Mersin Yerel Basın Çalıştayı" başlığıyla gerçekleştirdi. Ardından Mersin Ticaret Borsası ile birlikte “Mersin Tarım Çalıştayı’ı gerçekleştirildi. Borsa Toplantı salonunda düzenlenen Çalıştay’a MTB Yönetim Kurulu Başkanı Ö. Abdullah Özdemir,  Meclis Başkanı Münir Şen, MHP Mersin İl Başkanı Serdar Soydan ,Tarım Sektörü temsilcileri ve  basın mensupları katıldı.

Açılış Konuşmasını Mersin Ticaret Borsası Meclis Başkanı Münir Şen yaptı. Tarım sektörü ile ilgili düzenlenen çalıştay için Mersin Milletvekili Levent Uysal’a teşekkür etti. Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Ö. Abdullah Özdemir de yaptığı konuşmasında, Mersin tarımının önde gelen isimlerinin oluşturduğu bu önemli toplantı için katılanlara teşekkür etti.

Başkan Özdemir, toplantının düzenlenmesi için emek veren Milletvekili Levent Uysal’a da ayrıca “Güler yüzlü, enerji dolu” sözlerini söyledi ardından “İstişare kurabileceğiniz en önemli çözüm ortaklarımızdan birisi.” Dedi ve çalıştaya katılanlara teşekkür etti.  

Tarım Çalıştayı’nda sorunların çözümü için önerilerin alınacağı söyleyen MHP Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, katılımcıların verecekleri bilgiler doğrultusunda rapor hazırlanacağını söyledi. Ve toplantıya katılan sektör temsilcilerinin görüşlerini tek tek dinleyen Milletvekili Uysal notlar da aldı.

Tarım Çalıştayı"nda çıkacak sonuçları MHP Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal TBMM’sinde yapacağı konuşmasında dile getireceğini söyledi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER