Mersin Polisi Fetö Terör Örgütünü İnlerinde Yakalıyor

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında Fetö terör örgütünü inlerinde yakaladıklarını duyurdu.

Mersin Polisi Fetö Terör Örgütünü İnlerinde Yakalıyor

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında Fetö terör örgütünü inlerinde yakaladıklarını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle;  Tarsus Tem Büro Amirliği ve Tarsus İstihbarat Büro Amirliği ekiplerince yapılan ortak çalışmada Çamlıyayla ilçemizde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye, Baylok kullanıcısı, Bank Asya’da hesabı bulunan, FETÖ terör örgütünün toplantılarına katılan ve üst düzey yöneticisi olan hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan  ve 15 Temmuz Hain Darbe girişiminden önce Emniyette 3.sınıf Emniyet Müdürü rütbesiyle görev yapan eski emniyet personeli  (N.Y.) isimli şüpheli şahıs yakalanmış, gerekli işlemleri tamamlandıktan sonra cezaevine gönderilmiştir.

         Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.”Denildi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER