Silifke’de Sünnet Şöleni

​​​​​​​Silifke Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen geleneksel sünnet şöleninde 67 çocuğun sünnet ettirildiği açıklandı.

Silifke’de Sünnet Şöleni

Silifke Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen geleneksel sünnet şöleninde 67 çocuğun sünnet ettirildiği açıklandı.

Atatürk Anıtından başlayan konvoyla şehir turu atan çocuklar ve aileleri daha sonra belediyeye ait mesire alanında düzenlenen sünnet şölenine katıldılar. Çocukları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok yaptığı konuşmada, “Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz tarafından bu yıl 3. sü düzenlenen sünnet şöleninde 67 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Sünnet bizim kültürümüzde hem sağlık hem de inancımız açısından önemli bir yere sahiptir.  Ama onun ötesinde kültürel olarak, aile birliği, beraberliği ve kadim dostlukların kurulması için de büyük bir vesiledir. O nedenle biz de bu güzel günü sizlerle birlikte kutlamak için burada toplandık. Güzel ilçemiz Silifke’de mutlu ve huzurlu yaşamak için birbirimize destek olmak zorundayız ve biz de Silifkeliler olarak bunu bugüne kadar en güzel şekilde gerçekleştirdiğimize inanıyorum. İyi günde de kötü günde her zaman halkımızın yanındayız. Çocuklarımızın sadece sünnetiyle değil, geleceğiyle de beraber ilgileneceğiz. İnşallah çocuklarımızın askerliklerini ve evliliklerini de görürüz. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Allah çocuklarımızı korusun, onların kötü gününü göstermesin. Bizlere destek veren İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Uğurhan Uğur’a, Silifke Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Ali Güngör’e, çocuklarımızın sünnetini gerçekleştiren sağlıkçılarımıza ve tüm emeği geçenlere huzurlarınızda teşekkür ediyorum.  Şölene katılan ailelerimize de çocukları ile sağlık ve sıhhat dolu bir gelecek diliyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Başkan Altunok, sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler verirken, çocuklar ve aileleri ile de doyasıya eğlendi. Sünnet şölenine Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Belediye Başkanı Sadık Altunok, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Kıvanç Derya, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz,  Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Ali Güngör,  Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Seri Doğru, belediye meclis üyeleri, davetliler ve aileler katıldılar.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER