Başkan Soydan,  Kongrelerimiz şölen havasında geçti

​​​​​​​İstikbal Özel Haber- Fatma Aydın-Mersin/ MHP Mersin İl Teşkilatı seçime hazırlanıyor. 30 Eylül Cumartesi günü MHP Mersin İl Kongresini yapacak.

Başkan Soydan,  Kongrelerimiz şölen havasında geçti

İstikbal Özel Haber- Fatma Aydın-Mersin/ MHP Mersin İl Teşkilatı seçime hazırlanıyor. 30 Eylül Cumartesi günü MHP Mersin İl Kongresini yapacak.

MHP Mersin İl Başkanı Serdar Soydan konu hakkında gazetemize verdiği röportajda ilçe kongrelerinin tamamlandığını, il kongresinin de partililerin ve delegasyonun katılımı ile başarılı bir şekilde yapılacağını söyledi. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Fatma Aydın ve Yazı İşleri Müdürü Rüştü Aydın ile birlikte yapılan ziyarette konuşan Başkan Soydan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın başarılı olacağının altını çizdi.

İLÇE KONGRELERİ ŞÖLEN HAVASINDA GEÇTİ

Başkan Soydan, “MHP Mersin İl Teşkilatı olarak Genel Başkanımızın emir ve görüşleriyle; 13 ilçemizde kongrelerimizi birlik beraberlik içerisinde bir şölen havasında bir toy ortamında gerçekleştirdik. Birlik beraberlik ve kardeşlik ortamında ilçe seçimlerini bayrak yarışı şeklinde kongre salonunda birbirlerine görev teslimi yaptılar. Bu noktada görev yapan yöneticilerimize de teşekkür ederim. Yeni seçilen başkanlarımız da heyecanla görevlerine talipler. Onlara da başarılar dilerim.

İL KONGREMİZİ DE TAMAMLAYIP HIZ KESMEDEN ÇALIŞACAĞIZ

İnşallah yenilenen dinamik kadrolarımızla birlikte 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakının ruhuyla birlikte inşallah merkezi yönetimle uyum içinde çalışabilecek, Türkiye Yüzyılı misyonuna sahip kadrolarla birlikte, yerelde büyükşehir dahil olmak üzere 13 ilçemizde inşallah Cumhur İttifakının zaferiyle sonuçlanacak bir seçimlere hazırlanıyoruz. Bu seçimler öncesinde tabi ki bir teşkilat yapısında yenilenmeye gittik.13 ilçemizin kongrelerini tamamladık. İnşallah Allah nasip ederse, 30 Eylül Cumartesi günü Mersin il kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongremize Mersin halkını, partililerimizi ve delegasyonumuzu davet ettik. Yeni oluşacak il yönetimimizle ve 13 ilçemizle birlikte çalışmalarımıza ara vermeden hız kesmeden daha da ivmeli bir şekilde çalışıp adaylarımızın netleşmesini bekleyeceğiz ve yerel seçimlere hız kesmeden çalışacağız.” Dedi.

GENEL BAŞKANIMIZIN EMRETTİĞİ DOĞRULTUDA BİZ HAZIRIZ

İl Başkanlığı seçiminde adaylık konusuna da değinen Başkan Soydan, “Genel Başkanımız bize nasıl bir yön çizerse biz o istikamette yürürüz. Genel Başkanımız takdir buyurur, Mersin İl başkanlığına atatır, devam edeceksin derse gücümüzün yettiği son nefesimize kadar partimiz adına canla başla çalışırız. Genel Başkanımız bize, oğlum aday değilsin derse; O, bizim büyüğümüzdür Türk Dünyasının bilge lideridir. Kendisinin emrettiği doğrultuda biz hazırız.

CUMHUR İTTİFAKI OLARAK BAŞARILI OLACAĞIZ

MHP’nin yerel seçimlerdeki gücünü de anlatan Başkan Soydan, “MHP’nin Mersin’de bir tabanı olan büyük bir potansiyeli olan geçmişte altı milletvekilliği, kılpayı kaybetmiş, Büyükşehir belediye Başkanlığı kazanmış gerçekten vatan millet ülke sevdalısı hemşehrilerimizin yaşadığı güzide bir şehrimizdir. Biz bu şehrin, cennet köşesi şehrimizin çok daha iyi bir şekilde yönetilmesidir. Düşüncemizde o yönde.

Biz yola çıkarken de hep bunu söyledik, merkezi yönetimle Türkiye yüz yılı vizyonun da, inşallah uyumlu çalışabilecek Cumhur İttifakı ruhuyla ile birlikte Büyükşehirle birlikte 13 ilçeyi güzel bir senkronizasyona getirirsek; Mersin’i, şehri sahiplenen önceliği ülkesi, milleti olan adaylarla birlikte yol yürüyeceğiz. Ve bu dönem çok umutluyuz Cumhur ittifakı olarak başarılı olacağız.”Dedi.

BİZİM TEK GAYEMİZ ŞU ANDA CUMHURİYET HALK PARTİSİ TARAFINDAN KÖTÜ YÖNETİLDİĞİNE İNANDIĞIMIZ BELEDİYEMİZİ TEKRARDAN CUMHUR İTTİFAKINA KAZANDIRMAK

Yerel seçimdeki adayların netleşmesi konusuna da yanıt veren Başkan Soydan, Cumhur İttifakı liderlerinin karar vereceğinin altını çizdi ve gayelerinin CHP’li belediyeyi tekrar Cumhur İttifakına kazandırmak olduğunu söyledi. Başkan Soydan, “Biz olaya şöyle bakacağız. Biz Ak Parti ile birlikte Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bey, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey’in ülkemizin geleceği açısından, bekası açısından kurmuş olduğu Cumhur İttifakı ile yol yürüyeceğiz. Adayın kim olacağı bizim için önemli değil. Liderlerimiz karar verecek biz o doğrultuda, senlik benlik kaygısı içerisine girmeden, bizim tek gayemiz şu anda Cumhuriyet Halk Partisi tarafından kötü yönetildiğine inandığımız belediyemizi tekrardan Cumhur ittifakına kazandırmak.” Dedi.

YENİ İL BİNASI PARTİMİZİN BİR ÖZLEMİYDİ

Dört Kata imarlı, üç kat yapılan kullanımı geniş ve rahat olan MHP Mersin İl Teşkilatının yeni il binası hakkında görüşlerini de aktaran Başkan Soydan, “Partimizin bir özlemiydi. Milliyetçi Hareket Partimizin, Mersin’deki Ülkücü Milliyetçi hareketin kendi mülkünde böyle güzel bir binada görev yapması, senelerdir bizim özlemimizdi. Allah razı olsun, emeği geçen tüm dava arkadaşlarımızdan, önceki dönem il başkanımızdan, belediye başkanlarımızdan ve maddi manevi desteğini esirgemeyen tüm Mersinli hemşerilerimizden Allah razı olsun. Hakkaten Milliyetçi Hareket Partisi’ne  yakışan güzel bir il binasına kavuştu. İnşallah yeni il binamızla, yeni belediyelerle zaferi taçlandırırız.” Dedi.

AYDIN İL BİNASI HAYIRLI OLSUN

İstikbal Gazetesi İmtiyaz sahibi Fatma Aydın ve Yazı İşleri Müdürü Rüştü Aydın, MHP Mersin İl Başkanı Serdar Soydan’a; yeni il binası için hayırlı olsun dileğinde bulunarak gazetenin 1999 yılında yaptırdığı “Osmanlı Arması”nı hediye etti.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER