Başkan Kur'dan 15 Temmuz Mesajı

TEMAD Mersin İl Başkanı Halil Kur’dan Türkiye (E) Assubaylar Derneği Mersin İl Başkanlığının 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Bırlik Günü Mesajı

Başkan Kur'dan 15 Temmuz Mesajı

Başkan kur, “Bundan Tam yedi yıl önce 15 Temmuz'da Milletimiz demokrasimize ve geleceğimize kast eden hainler tarafından alçakça kalleşçe bir saldırı ile karşı karşıya kalmıştır.

Yüce Türk Milletinin şerefli ordusuna sırayet etmiş bir takım vatan hainleri bağımsızlık mücadelemizin sembolü gazi meclisimizi bombalamış güzel vatanımızın çeşitli yerlerinde masun vatandaşlarımızın üzerine bombalar yağdırarak özel harekatımıza karşı vahşice saldırarak Mehmetçiğin adını ünüformasını kullanarak demokrasimizi katletme girişiminde bulunmuşlardır.

Türk Silahlı Kuvvetlerimize sızmış feto terör örgütü tarafından uygulanmaya konulmak istenen hain darbe girişimi devletimizin halkımızın siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının hep birlikte tek yürek duruşu ile bertaraf edilmişlerdir.

Tarihimize Türk Milletinin demokrasi zaferi olarak kaydedilen 15 Temmuz toplumsal uzlaşı noktasında tüm toplumlara örnek olmuştur.

Bir daha böyle insanlık dışı bir davranışa böyle bir zulme maruz kalmamak ve müsade etmemek için 15 Temmuz'da yaşananları unutmamak ve unutturmamak durumundayız.

Bu topraklari demokrasi ile tanıştıran,Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün Hâkimiyet Kayıtsız-şartsız Milletinindir  sözünü şiar edinen Türk Milletine minnettarlığımızı bir kez daha vurgular Temad Mersin İl.Başkanlığı olarak Devletimizin tüm terör örgütlerine ve iş birlikçilerine  karşı vermiş olduğu amansız mücadelesinin sonuna kadar yanında olduğumuzu bildiriyor 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü dolayısıyla hain darbe girişiminin engellenmesinde büyük bir kahramanlık örneği gösteren Assb.Ömer Halis Demir ve nezdinde ülkesi uğruna can vermiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anar gazilerimize sağlıklı ömürler diliyor saygılarımı sunuyorum.”

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER