Bisiklet Hırsızı Mersin Polisinden Kaçamadı

 MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında bisiklet hırsızının yakalandığını duyurdu.

Bisiklet Hırsızı Mersin Polisinden Kaçamadı

 MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında bisiklet hırsızının yakalandığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle; “Yenişehir ilçemizde altı farklı adreste farklı zamanlarda meydana gelen bisiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığı olaylarına karşı Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerimizin yaptığı titiz çalışmalar neticesinde (6) farklı hırsızlık olayını gerçekleştirenin aynı şahıs (M.H.N) olduğu tespit edilmiştir.

                Ekiplerimizin yaptığı başarılı çalışmalar sonucu şüpheli şahıs (M.H.N) belirlenen adresinde kıskıvrak yakalandı. Yakalanan şüpheli şahıs çıkarıldığı Adli Mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

         Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.” Denildi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER