Çok Yaşa Cumhuriyet 100. Yıl Marşı Beste Yarışması Başvuruları İçin Son 60 Gün

Çok Yaşa Cumhuriyet 100. Yıl Marşı Beste Yarışması Başvuruları İçin Son 60 Gün

Çok Yaşa Cumhuriyet 100. Yıl Marşı Beste Yarışması Başvuruları İçin Son 60 Gün

Uluslararası sivil toplum kuruluşu JCI bünyesindeki Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Bahçeşehir Şubesi tarafından başlatılan “Çok Yaşa Cumhuriyet 100.Yıl Marşı Beste Yarışması”, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılını kutlamayı ve bu önemli tarihi olayı en güzel şekilde anlatan, gurur duyulacak bir marş ile ölümsüzleştirmeyi amaçlıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılına özel düzenlenen bu yarışmaya katılmak için son tarih 30.08.2023 olarak belirlenmiştir.

2023 JCI Bahçeşehir Başkanı Burcu ÇOBAN; Ülkemizin geçmişinden bugüne kadar kat ettiği yol Cumhuriyetimizin kazanımlarının göstergesidir. Türkiye Cumhuriyeti'nin kazanımlarına sahip çıkmak ve daha ileriye taşımak için hepimizin üzerimize düşen görevler bulunmaktadır. JCI Bahçeşehir olarak görev ve sorumluluk bilinciyle hareket ederek Cumhuriyet tarihinin en önemli dönüm noktalarından birini en güzel şekilde kutlamak, bu mirası korumak ve daha da ileriye taşımak için Türkiye'nin tarihini, kültürünü, değerlerini, geleceğe olan umutlarını yansıtması için gurur ile Çok Yaşa Cumhuriyet dedik ve bu anlamlı yarışmayı başlattık.dedi

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutlamak amacıyla başlatılan Çok Yaşa Cumhuriyet Projesi, ülkenin sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri, girişimciler, eğitimciler ve vatandaşları arasındaki iş birliğinin önemini vurgulamak üzere geliştirildi.

Çok yaşa Cumhuriyet 100. Yıl Marşı Beste Yarışması Jüri üyeleri arasında; Türkiye Polifornik Korolar Derneği Başkanı Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Mustafa Apaydın, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Salih Aydoğan, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Can Aksel Akın, İzzet Baysal Üniversitesi Öğretim Üyesi ve MÜZED Temsilcisi Doç. Dr. Yavuz Durak, M3 Works Kurucusu ve Müzisyen Erdem Genç, MAGMA & Boğaziçi Caz Korosu Koro Şefi Genel Sanat Yönetmeni Masis Aram Gözbek ve Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Ülkü Özgür bulunmaktadır.

Yarışmada birinci olan eserin sahibi katılımcılara duygu yüklü anlar yaşatacak Ekim ayında düzenlenecek bir gala gecesinde ödülünü alacaktır.

Başvuru ve ayrıntılı bilgi için: www.cokyasacumhuriyet.com.tr

JCI Bahçeşehir Şubesi

Çok Yaşa Cumhuriyet Proje Direktörlüğü | 100. Yıl Marşı Beste Yarışması Komitesi

https://drive.google.com/file/d/18FC4MkwfEe_IaKSxnUeeZtg0epvsjuSW/view?usp=sharing

Detaylı bilgi için; www.jciturkiye.org

@jciturkiye @jcibahcesehir

#jci #cumhuriyet #besteyarışması #kültür #sanat #jciturkiye #türkiye #istanbul #genç #lider #stk #girişimci #hayat #sanat #bilim #buluş #işdünyası #insanlık #sağlık #siyaset #kültür #çevre #barış #jci #jcileaders #juniorchamberinternational

Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği Hakkında;

Junior Chamber International (JCI), 124 ülkede ve 250,000’i aşkın üyeye sahip, dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biridir. JCI, küreselleşen dünyada , evrenselliği benimseyen ve dünya barışını destekleyen bir oluşumdur. Üyelerinin liderlik vasıflarını geliştirerek yaşadıkları toplumda pozitif değişime katkıda bulunmalarını hedefler. ICC, UNICEF, AISEC gibi derneklerle de işbirliği içinde olan JCI, Jacques Chirac (Fransa Eski Cumhurbaşkanı), Valerie Giscard Destaing (Fransa Eski Cumhurbaşkanı), Willy de Clerk (AT Komisyon Eski Başkanı), Gerald Ford ( ABD Eski Başkanı ), Paul Schulter (Danimarka Eski Başkanı) gibi bir çok önemli ismi de üyesi olarak kendi bünyesinde barındırmaktadır.

İletişim:

İlknur Doruker, JCI Türkiye (Turkey)
2023 Basın&Pr Direktörü
Tel: +90 532 497 05 93

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği

Visit www.jci.cc to learn how we are developing young leaders for a changing world

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER