MHP Mersin il Başkanı Serdar Soydan oldu

MHP Mersin İl başkanı Serdar Soydan oldu

MHP Mersin il Başkanı Serdar Soydan oldu

MHP Mersin İl Başkanı Serdar Soydan oldu

İstikbal Özel Haber/Fatma Aydın-MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’nin görevinden istifa ettiğini açıklamasının ardından MHP Genel Merkezi’nin Serdan Soydan’ı görevlendirdiği öğrenildi. MHP Mersin İl Teşkilatı Yönetim Kurulu oluşmasının ardından göreve başlaması beklenen Başkan Serdar Soydan için sosyal medyada, “Hayırlı olsun” dileklerinin yoğun paylaşımları dikkat çekiyor.

 

SERDAR SOYDAN KİMDİR?

16.08.1980 yılı doğumlu olup; Yüksek Öğrenimini  Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünde tamamladı.

Yine Selçuk Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi alanında Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

İş hayatına özel sektörde Gümrük Müşaviri olarak çalıştıktan sonra şu an sahibi olduğu “Özel Mersin Neşe Erberk Anaokulu, Deva Sağlık lisesi ve Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri “ ile devam etmektedir.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Mezitli İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve Mezitli ilçe Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

Partimizin 10-11-12 ve 13. Kurultaylarında üst kurul delegeliği yaptı. 31 Mart 2019 yılında gerçekleşen Yerel seçimlerinde Cumhur İttifakının Mezitli Belediye Başkan adayı oldu.

Genel Başkanımızın takdirleri ile 18 Mart 2021’de yapılan 13.Olağan Büyük Kurultay’da,  partimizin MYK üyesi olarak görevine başlamıştır.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Partimizden 2. sıra Milletvekili adayı olmuştur.

Evli ve iki çocuk Babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2023, 13:24

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER