Narkotik Ekipleri Zehir Tacirlerine Göz Açtırmıyor

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında zehir tacirlerine göz açtırılmadığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle;

Narkotik Ekipleri Zehir Tacirlerine Göz Açtırmıyor


      Narkotik Ekipleri Zehir Tacirlerine Göz Açtırmıyor


           MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında zehir tacirlerine göz açtırılmadığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle; “Mersin Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

          Drone destekli yapılan operasyonda, il merkezimize uyuşturucu madde getireceği bilgisi alınan bir araçta yapılan aramalarda 1000 gram gelen metamfetamin maddesi ve 1 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet fişek ele geçirilmiştir.

          Şüpheli şahıslarla bağlantılı olduğu değerlendirilen Mersin ilimize bağlı Erdemli ilçesinde bulunan iki ikamet bir iş yeri toplam 3 adreste yapılan aramalarda ise 1251 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi, 2 adet sentetik ecza, 1 gram esrar maddesi, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 8 adet tabanca fişeği ile birlikte uyuşturucu madde ticaretinin delili olduğu değerlendirilen 4700 TL para ele geçirilmiş, genel toplamda 2251 gram metamfetamin maddesi, I gram esrar maddesi, 2 adet sentetik ecza, 2 adet ruhsatsız tabanca, 14 adet tabancalara ait fişekler, 1 adet hassas terazi ve 4700 TL para ele geçirilmiş, olayın şüphelileri olan ve yakalanan M.A., M.S., A.L., A.K. hakkında Şube Müdürlüğümüzce Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma ve Sağlama suçundan adli işlemlere başlanılmıştır.

          Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.”Denildi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER