Doğtaş Mersin’de Açıldı!

​​​​​​​Oturma grubundan yatak odalarına, yemek mobilyalarından çocuk ve genç odalarına kadar bir evin her türlü ihtiyacına cevap veren Doğtaş,

Doğtaş Mersin’de Açıldı!

Oturma grubundan yatak odalarına, yemek mobilyalarından çocuk ve genç odalarına kadar bir evin her türlü ihtiyacına cevap veren Doğtaş, Mersin- Yenişehir’de yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Yapılan görkemli açılış ile geniş ürün yelpazesini Mersinlilerin beğenisine sundu.

Eşsiz tasarım zenginliği, yaşam alanlarına değer katan kalite ve konforuyla Türk mobilyasının dünyadaki yükselen değeri Doğtaş, yeni mağazalarıyla sektörünün parlayan yıldızı olmaya devam ediyor. 1.300 m2’ lik alanda 3 katlı mağazasını Mersinlilerin hizmetine sunan Doğtaş, yaşam alanlarını zenginleştiren tasarımları, üstün konfor ve kalitesiyle mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyerek, büyümeye devam ediyor.

 Açılışa Doğtaş Genel Müdürü İlhan Tunçman, İş Geliştirme Direktörü Hikmet Özsalmanlı, Lova Marka ve Satış Direktörü Ayhan Özcan’ın yanı sıra Doğtaş, Lova markalarının kıymetli yöneticileri ile çok sayıda davetli ve basın mensupları katılım gösterdi.

DOĞTAŞ ÜSTÜN KONFOR VE KALİTESİYLE MERSİNLİ MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Mobilya tasarımlarıyla modern ve yenilikçi bir dünyayı müşterilerine sunan, yaşam alanlarını fonksiyonel ve modüler dokunuşlarla değiştirmeyi hedefleyen Doğtaş, tamamlayıcı ürünleri ile de evinizdeki her bir yaşam alanı için ideal aksesuarlara sahip olmanızı sağlıyor. Doğtaş’ın yeni koleksiyonları, home ürünleri, çocuklar için konfor ve eğlencenin adresi ‘Genç’ koleksiyonları, balkon ve bahçelerde bahar, yaz aylarının keyfinin doyasıya çıkarılacağı ‘Garden’ ürünleri yeni mağazalarında Mersinli misafirlerini bekliyor.  

DOĞTAŞ HAKKINDA;

Anadolu medeniyetinin ev sahiplerinden, destanların şehri Çanakkaleden yükselen Doğtaş, akarsuların doğuşundan, akarsuların üzerindeki taş köprülerden esinleniliyor ve markanın ismi ortaya çıkıyor.

Yaşam alanlarda stil ve ruh katmak için çalışan Doğtaş, eşsiz tasarımları ve kalitesiyle birlikte olunan anlara değer katıyor. Karşılıklı keyifli sohbetlerden kalabalık buluşmalara kadar anılarda yer edecek birlikteliklere şıklığı, konforu ve eşsiz tasarım çizgisiyle eşlik ediyor.

Türkiye’nin global bir markası olan Doğtaş, New York, Londra, Paris, Lyon, Berlin, Viyana, Lozan gibi küresel şehirlerin yanı sıra Afrika, Türki Cumhuriyetler ve Asya da dahil olmak üzere yurtdışında 60 mağazasıyla dünya çapında trendleri belirleyen bir konuma sahiptir. Yurt içi ve yurt dışında yer alan 250’nin üzerindeki konsept mağazasıyla Doğtaş, mobilya sektörünün en önemli oyuncuları arasında yer alıyor. Müşterilerine her türlü dekorasyon ihtiyacına uygun, fonksiyonel, kaliteli ve ulaşılabilir koleksiyonlar sunan Doğtaş, her tarzda ve türde yaşam alanı yaratmada destek olmaktadır. Malzemesinden kumaşına, renginden tasarımına, Doğtaş ürünleri insanlara yaşam alanlarında dilediği kombinasyona sahip olma özgürlüğü vermekte, yılların verdiği birikim ve uzmanlığını ustalıkla yansıttığı tasarımlar, 300 farklı kumaş ve 35 farklı ahşap renk seçeneğiyle müşterilerin beğenisine sunulmaktadır.

2022 yılında Yeni Tasarım ve İnovasyon Merkezi projesi hayata geçirilerek rahatlığın ön plana çıkarıldığı Hibrit Teknoloji ile Doğtaş, vücut kıvrımlarına göre tasarlanan ve en iyi şekilde destekleyen hybrid koltuklar ile, bel ve eklem ağrısı sıkıntısı yaşayan kişilerin çok daha rahat ve uzun oturmalarını destekliyor.

Daha iyi bir gelecek ve sürdürülebilirlik için Doğtaş, Türkiye’de bir ilk olarak %100 geri dönüşümlü kumaşları koltuklara dönüştürmektedir.

Doğtaş, mobilyaya ilave olarak Doğtaş Genç, Doğtaş Garden ve Doğtaş Home kategorisinde de faaliyet göstererek, kategori bazında da mobilya sektöründe büyümekte ve sektörün lider markalarından biri olarak yolculuğunu sürdürmektedir.

Doğtaş Home koleksiyonunda 14 kategoride 400’den fazla tasarımı evlerini kişiselleştirmek, ruhunu katmak isteyenlere sunmaktadır. Halılardan, biblo ve dekorasyon objelerine, aydınlatma opsiyonlarından vazolara, çerçevelerden aynalara, mum ve oda kokularından bir yaşam alanında ihtiyaç olabilecek tüm ürünleri kapsayan bir koleksiyona sahiptir.

Gençlerin yaşam alanının kalitesinin, başarılarında ve günlük yaşamında büyük etkiye sahip olduğunu bilen Doğtaş, Doğtaş Genç koleksiyonları ile gençlerin yaşamın kalitesini arttırmaya katkı sağlamaktadır.

Yaşam alanları bahçe, balkon ve teraslara taşınırken Doğtaş Garden ile stil, konfor, kalite açık havada yerini alıyor. Metal ve rattan grubu mobilyalarla hem tasarım hem de kalitesiyle farkını ortaya koyuyor. Yıkanabilir, paslanmaz ve iklim şartlarındaki sürprizlere hazır ürünleri ile sektörünün zirvesinde olmayı sürdürüyor.

Sosyal sorumluluk bilincini daima en baş ilke olarak kabul ettiklerini belirten Doğtaş, her mağazasının bir sokak hayvanı sahiplenmesine önayak olan proje kapsamında üretilen “Misafir Pati” isimli kulübelerle, kedi ve köpeklerin güvenli bir ortamda yaşamalarını desteklemek için Doğtaş mağazalarında konumlandırılıyor.

Ayrıca hayvan sahiplenmeyi teşvik etmek için ‘’Pati Sigortası’’ hizmeti de sunmaktadır. Doğtaş’tan döşemeli ürün alanlar için 1 yıl boyunca 1 kez geçerli olan sigorta kapsamında, ücretsiz olarak, patili dostun zarar verdiği koltukların yüzlerini değiştirme garantisi veriyor.Başarı çizgisini ödüllerle de taçlandıran Doğtaş, 2022 A.C.E Awards – Mükkemel Müşteri Memnuniyeti Ödülü’ne, 2022 Social Media Awards Turkey Sosyal Medya Ödülleri’ne ve 2022 Kristal Elma Ödülleri – Sosyal Sorumluluk Kategorisi ödülüne layık görülmüştür.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER