7 Vukuatlı  Hırsız Mersin Polisinden Kaçamadı

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında yedi vukuatlı hırsızın yakalandığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle;

7 Vukuatlı  Hırsız Mersin Polisinden Kaçamadı

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında yedi vukuatlı hırsızın yakalandığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle; “ Akdeniz ve Toroslar İlçelerimizde artan hava sıcaklıklarından dolayı açık tutulan   kapı ve pencerelerden  askıcılık yöntemiyle evlere giren  ve 7 farklı Evden Hırsızlık yaptığı tespit edilen  şüpheli şahıs (M.D.) hırsızlık için girdiği son evde  ekiplerimiz tarafından kıskıvrak yakalandı.

Şüpheli şahsın hırsızlık maksadıyla girdiği evlerden müştekilerin ziynet eşyaları, paraları, cep telefonları ve bilgisayarlarını çaldığı güvenlik kameralarından tespit edilmiş olup, yakalanan şüpheli şahıs (M.D.)  gerekli işlemlerin ardından 08.07.2023 günü  adli mercilere sevk edilmiştir.

                  

         Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.”Denildi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER