Silifkeli Ülkücülerden Yunanistan’a göz dağı

Silifke Ülkü Ocakları Başkanlığının düzenlediği deniz altı dalış etkinliğinde Denizlerdeki Misak-ı Millimizi gösteren haritayı Akdeniz’in mavi sularında açtılar.

Silifkeli Ülkücülerden Yunanistan’a göz dağı

Silifkeli Ülkücülerden Yunanistan’a göz dağı

Silifke Ülkü Ocakları Başkanlığının düzenlediği deniz altı dalış etkinliğinde Denizlerdeki Misak-ı Millimizi gösteren haritayı Akdeniz’in mavi sularında açtılar.

Silifke Ülkü Ocakları tarafından uzman dalgıç eğitmenler Volkan Güner, Hayri Ertuğrul Çete ve Sinan Güner nezaretinde düzenlenen program İlçeye bağlı Atakent deniz sahilinde gerçekleştirildi. Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Levent Nogay, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok ve ülkücü gençlerin katıldığı dalışta denizlerdeki Misak-ı Millimizi gösteren haritayı Akdeniz’in mavi sularında açtılar.

Silifke Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz açıklamasında,  “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye hediye edilen “Denizlerdeki Misak-ı Millimiz” haritamızı NFT (Nitelikli Fikri Tapu) biz de Silifke’mizde deniz altında açtık.  Bilge Liderimiz  Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi,  Ege’nin karşı kıyısında haksızlığı ve hukuksuzluğu yol haritası yaparak kriz çıkarmak isteyen Yunanistan’a diyoruz ki biz buradayız hiçbir yere de gitmeyeceğiz meydan boş değildir. Aklını başına almayanın aklını almak bizim için çocuk oyuncağıdır. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin izinde, Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’ın emrinde Akdeniz’de bugün burada Atakent mahallemizde deniz altında açtığımız bu haritayı Ege’de uygulamaya hazırız. Denizlerdeki Misak-ı Milli haritamız mavi vatanımızı tüm düşmanlardan koruyacak bir kaledir” diyerek dalış etkinliğine destek veren Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Levent Nogay ve Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a teşekkür ettiğini de açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay’da konuşmasında, “Yüce Türk Milleti’nin öz evlatları olan Ülkücü Gençliğin Karargahı Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz tarafından hazırlanan ve Denizlerdeki Misak-ı Millimizi gösteren ülkü ocakları haritamızı Akdeniz’in Mavi Sularında Silifke’mize bağlı Atakent mahallesi deniz sahilinde  açtık. Yunanistan bir an evvel aklını başına almalıdır. Vatanımızın bir karış toprağını ve bir çakıl taşını kimseye verme niyetimiz yoktur. Yunanistan ayağını denk almalıdır” diye konuştu.

Silifke Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen deniz altı dalış programına katılan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’ta  denizlerdeki misak-i millimizi gösteren haritanın Büyük Türk Milletine ait olduğunu vurguladı. Yunanistan’ın aklını başına alma zamanının geldiğine de işaret eden Başkan Altunok, “Denizin altında da üstünde de, yani her yerde biz varız. Yüce Milletimiz Vatanımız, bayrağımız ve bölünmez bütünlüğümüz yolunda birdir ve beraberdir. Türk milletimizin denizlerdeki Kızıl Elma'sının vücut bulduğu Ülkü Ocakları Haritası, sahil güvenliğimizi, Türk milletimizin haklı çıkarlarını ve 1522'den gelen tarih şuurumuzu göstermektedir” şeklinde açıklamada bulundu.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER