Çöp Yığınına Dönüşen Ev Boşaltıldı

İki katlı binanın girişi, merdiven araları ve terasından 3 kamyon çöp toplandı Çöp Yığınına Dönüşen Ev Boşaltıldı

Çöp Yığınına Dönüşen Ev Boşaltıldı

İki katlı binanın girişi, merdiven araları ve terasından 3 kamyon çöp toplandı

Çöp Yığınına Dönüşen Ev Boşaltıldı

Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, yaşlı ve hasta olduğu öğrenilen ev sahibinin oğlunun başvurusu üzerine, Çilek Mahallesi’nde bulunan 2 katlı binadan 3 kamyon dolusu çöp ve atık çıkardı.

Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, halk sağlığını korumak ve sürdürmek için çalışmalarını sürdürüyor. Müdürlüğün santraline gelen bir şikâyeti değerlendiren belediye ekipleri, Çilek Mahallesi’nde bulunan iki katlı binaya doğru harekete geçti.

Belirtilen adrese ulaşan ekipler; binanın girişi, merdiven boşluğu, teras katı ve damında tonlarca çöp ve çeşitli atık malzemelerle karşılaştı. Çalışmaya katılan zabıta ekipleri, Alzheimer hastası olduğu ifade edilen yaşlı ev sahibinin oğlundan onay ve imza alıp tutanak tuttu.

Sonrasında harekete geçen çevre koruma ve kontrol müdürlüğü ekipleri de 2 katlı binadan topladıkları çöp ve atıkları çuvallara doldurup, evin girişine yanaşan kamyona yükledi. Uzun süren çalışma sonunda ekipler, çöp eve dönüşen yapıdan 3 kamyon dolusu çöpü toplayıp atık bertaraf tesisine ulaştırdı.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER