Altunok, buz pistinde çocuklarla buluştu

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Gazi mahallesi eski Göksu Anadolu Lisesi bahçesinde hizmete sundukları buz pistinde çocuklar, gençler ve vatandaşlarla buluştu.

Altunok, buz pistinde çocuklarla buluştu

Altunok, buz pistinde çocuklarla buluştu

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Gazi mahallesi eski Göksu Anadolu Lisesi bahçesinde hizmete sundukları buz pistinde çocuklar, gençler ve vatandaşlarla buluştu. Silifke Belediye Başkanı Altunok yaptığı açıklamada, “Belediye olarak her yıl hizmete sunduğumuz buz pistinden bu yıl da yine çocuklarımız, gençlerimiz ve vatandaşlarımız faydalanmaktadır.
Eğitmenler nezaretinde buz pistine çıkan çocuk ve gençlerimiz burada keyifli bir zaman geçirmektedir. Her çocuğun, her gencin başka şehirlere buz pistine gidemeyeceğini düşünerek böyle bir hizmeti Silifkeli hemşeherilerimizle buluşturdum. Gençlerimiz, çocuklarımız ve ailelerimizin memnuniyetleri bizleri son derece sevindirmektedir. 19 Ocak’ta sömestre tatiline giren öğrencilerimize bir karne hediyesi olarakta sunduğumuz bu hizmetten tüm halkımız ücretsiz olarak faydalanmaktadır. Çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik yaptığımız bu yatırımların geleceğe yapılan bir hizmet
olduğuna inanıyorum. Bu hizmetimizle birlikte gençlerimiz ve çocuklarımızı aynı zamanda spora da teşvik etmiş oluyoruz. Son derece güvenli ve korunaklı bir alan üzerine kurduğumuz buz pistinde çocuklarımız ve gençlerimiz güvenle spor yapabilme imkanı bulmaktadır. Gençlerimiz bu pistte spor yaparken her ne kadar hava soğukta olsa sporun sıcaklığını gönüllerinde hissetmektedirler. Bu durumda bizleri son derece mutlu etmektedir” diyerek buz pistine kavuşan çocuklar ve gençlerin
sevincini paylaştı.
Gazi mahallesi eski Göksu Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen açılış törenine Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’un yanı sıra MHP İlçe Başkanı Kıvanç Derya, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Kemal Yıldız, parti yönetim kurulu üyeleri, Seçim Komisyonu Başkanları Mustafa Uysal ve Hidayet Eren, belediye meclis üyeleri, ve vatandaşlar katıldılar.
23.01.2024, Mevlüt Partal, Silifke,

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER