MERSİN CUMHUR İTTİFAKI  HAREKETE GEÇTİ

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler sebebiyle Cumhur ittifakı Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adayları için seçim çalışmaları startı verildi.

MERSİN CUMHUR İTTİFAKI  HAREKETE GEÇTİ

MERSİN CUMHUR İTTİFAKI  HAREKETE GEÇTİ

İstikbal Özel Haber / Fatma Aydın

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler sebebiyle Cumhur ittifakı Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adayları için seçim çalışmaları startı verildi.

Cumhur ittifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ve İlçe Belediye Başkan Adayları partililer tarafından otobanda karşılandı. Karşılanmanın ardından yapılan konvoy ile MHP Mersin İl Binasına geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşmalara geçildi.

Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, MHP Mersin İl Başkanı Ömer Gürsoy, AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir ve Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı konuşma yaparak Mersin için birlik mesajları verdiler.

 

SOYDAN, “HEPİMİZ BİR MERSİN SEVDALISIYIZ”

Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan yaptığı konuşmada, “Hepimiz bir Mersin sevdalısıyız. Şahsımda bir Mersin Aşkı var sizler gibi. 13 ilçesinde yaşanmışlıkları ile büyümüş bir Serdar Soydan. Sevinci, üzüntüleri burada yaşadık. Kayıplarımızı da burada yaşadık. İş hayatında başarıyı da burada yaşadık. Siyasetin merdivenlerini de bu şehirde hep birlikte çıktık. Mersin bizim özelimiz, önemimiz. Biz doğanın yeşilini kadıncık barajını görünce âşık olduk bildik. 13 ilçemiz cennet köşemiz Mersin. Bu şehrin daha iyi yönetilmesi ve daha iyi olması adına yola çıktım ve bende varım dedim. Biz bu yola çıkarken halisane niyetler ile sizlerden aldığım destekler ile inşallah 31 Mart akşamı Mersin’de Cumhur ittifakının zaferi ile sonuçlanacak bir yolun başlangıcındayız” dedi.

GÜRSOY, “ZAFERE ULAŞMAK NİYETİNDEYİZ”

MHP Mersin İl Başkanı Ömer Gürsoy “Mersin’imizin 13 İlçesinde Cumhur İttifakı Ruhuyla Zafer kazanıp, Genel Başkanımız Sn Devlet Bahçeli Beyefendiye ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye Mersin’i Hediye etmeyi Rabbim bizlere nasip eylesin. Sorumluluğumuzun farkındayız. Sizlerin de destekleri ile elimizden gelenin en iyisini yaparak zafere ulaşmak niyetindeyiz” dedi.

ALDEMİR “MERSİN SEVDAMIZI GÖNÜLLERE NAKŞEDECEĞİZ”

AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir “Cumhur ittifakı Mersin Büyükşehir adayımız Serdar Soydan ve İlçe Belediye Başkan adaylarımız Mersin’e hayırlı olsun. Hedefimiz cumhur ittifakında bulunan belediyelerimizi ezici bir üstünlük ile yeniden kazanmak ve muhalefetin elinde bulunan belediyeleri gerçek belediyecilik ile tanıştırmak. Gerçek belediyecilik demek Türkiye yüzyılını inşa edecek cumhur ittifakı belediyeciliği demektir. Mersin sevdamızı gönüllere nakşedeceğiz” dedi.

 

KIRATLI, “ 31 MART’TA ÖYLE BİR GELECEĞİZ Kİ, BİRLİKTE MERSİN’İ YÖNETECEĞİZ”

Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı “31 Mart’ta öyle bir geleceğiz ki, inşallah birlikte Mersin’i yöneteceğiz. Mersin’e hizmet edeceğiz. Öyle bir geleceğiz ki, istiklal marşımızı okumak istemeyenlere cevabı sandıkta vereceğiz. Kürdistan diyenlere Türkiye Cumhuriyeti diyeceğiz. Öyle bir geleceğiz ki, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Bilge Lider Sn Devlet Bahçeli’nin önderliğinde vatan, millet, bayrak diyeceğiz” dedi.

Arından Ak Parti Mersin İl Binası ziyaret edildi ve vatandaşlara hitaben konuşmalar yapıldı ve etkinlik sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2024, 23:17

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER