Altunok, Basınla Buluştu

Silifke’de görev yapan basın mensupları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Sadık Altunok, Silifke ve Silifkeliler için hazırladıkları yeni projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini bildirdi.

Altunok, Basınla Buluştu

Altunok, Basınla Buluştu

Silifke’de görev yapan basın mensupları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Sadık Altunok, Silifke ve Silifkeliler için hazırladıkları yeni projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini bildirdi. Başkan Altunok basın mensuplarına yönelik yaptığı özel değerlendirmede bugüne kadar hayata geçirdikleri projelerden bahsederek bir de sinevizyon gösterisi sundu.

Başkan Altunok yaptığı konuşmada, “Belediye olarak hizmetlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz. Siz değerli basın mensuplarımız haber ve yorumlarınızla bizlere her zaman bir ışık tutuyorsunuz. Belediye çalışmalarımızı ve projelerimizi yayın kuruluşlarınızda değerlendirerek  kamuoyunu doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirmeye devam ediyorsunuz. Hepinize bu duyarlı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Hayata geçirdikleri bazı projeleri de hatırlatan Belediye Başkanı Altunok, “Taşucu bilim merkezi ve kütüphane projemiz, Sayağzı mahallemize cemevi yapımı, eski belediye binamızın restore edilmesi, Göksu ırmağı üzerine asma köprü projemiz, Silifke kalesinde çevre düzenlemesi, 24 saat Göksu projemizin 1. Etap çalışmalarımızı tamamladık, şu anda 2. Etap çalışmalarımıza da Göksu mahallemiz ırmak kenarında başladık.  Çilek kokusu otizmli çocuklar destek ve sosyal yaşam merkezi, sevgi parkı, tevekkül sultan türbesi restorasyonu, Mukaddem mahallesi kır düğün salonu, Taşucu mahallemize büfelerin yapımı, yeni parkların yapımı, kent merkezi ve denize sahili olan mahallelere halkın dinlenebileceği yeni mekanların oluşturulması (kafeler), yeni satın aldığımız araçlar, sosyal konut projemiz, Gazi mahallesinde yapımı süren kapalı pazar yeri projemiz ve belediyemiz bünyesinde yeni kurduğumuz asfalt plenti tesisimiz halkımıza ve hemşehrilerimize sunduğumuz hizmetler arasında yer almaktadır. Bu çalışmalarımızın devamı olarak ta şu anda çalışması devam eden yeni projelerimiz arasında Cavit Erden sokak sağlıklaştırması, Kurtuluş mahallemize çocuk oyun alanı, spor alanı, yürüyüş yolu ve çiftçilerimizi desteklemeyi düşündüğümüz projemiz, Göksu mahallemizde belediyemiz sorumluluk alanı içerisinde bulunan bazı sokak ve caddede sıcak asfalt, kaldırım düzenleme ve aydınlatma projemiz, Taşucu, Atakent ve Yeşilovacık mahallelerimizde deniz sahilinde düzenleme projemiz, yeni hizmet binası yapımı ile ilgili projemiz de yer almaktadır. Bu çalışmalarımızın yanı sıra yaz aylarında bazı mahallelerimizin yollarının asfaltlama çalışmasını  da tamamladık. Bizleri belediye olarak bu projelere yönlendiren değerli halkımız da her zaman bizlere güç ve destek vermektedir. Başladığımız tüm projelerimizi sağlıklı bir şekilde yürüterek modern ve kalıcı hizmetleri Silifke’mize ve siz değerli halkımıza sunmayı hedefliyoruz. Silifke ve Silifkeli hemşehrilerimize yönelik yürüttüğümüz hizmetleri değerlendirerek, bu konuda yaptığınız haber ve yorumlarla bizlere her zaman destek oluyorsunuz. Bu desteklerinizden dolayı  hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diyen Altunok,  günün anısına basın mensuplarına birer plaket vererek çeşitli hediyeler de sundu.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’un ev sahipliğinde düzenlenen programa AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Levent Nogay, ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldılar.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2021, 13:11

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER