Altunok, Taksici Esnafıyla Buluştu

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Gazi mahallesinde faaliyet gösteren taksici esnaflarını ziyaret etti.

Altunok, Taksici Esnafıyla Buluştu

Altunok, Taksici Esnafıyla Buluştu

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Gazi mahallesinde faaliyet gösteren taksici esnaflarını ziyaret etti.

Belediye olarak yapımını tamamladıkları S.S. 171 Nolu Silifke Taksiciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret eden Başkan Altunok, burada taksici esnafları ve Kooperatif Başkanı Seçkin Erdem’le buluştu. İlçede faaliyet gösteren taksici esnaflarının daha rahat bir ortamda çalışabilmesi için bu projeyi gerçekleştirdiklerini bildiren Başkan Altunok, "Gece gündüz demeden direksiyon başında 7/24 özveri ile ulaşım hizmeti veren siz taksici komşularımızla bir araya gelmekten dolayı memnunum. Taksici esnafı bizlerin sahada ki gözü ve kulağıdır. Yapmış olduğunuz meslekten dolayı direk komşularımızla iletişim halinde olan, yaptığımız hizmetlerin onların nazarında ki değerlendirmesini dinleyen ve paylaşanlar sizlersiniz. Bugün hem sizlerin sorunlarını dinlemeye geldim, hem de sizler için yapımını tamamladığımız yeni taksi durağını hayırlamaya geldim. Belediye olarak göreve geldiğimiz günden bu yana halkımıza, ilçemize ve esnaflarımıza yönelik yeni projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. En önemli çalışmalarımızın başında ise daha konforlu ve güvenli bir ulaşım imkanı sağlamak için yüzlerce sokak ve cadde üzerinde asfaltlama çalışmaları yürüttük. Son günlerde ilçemize gelen doğalgaz hizmeti nedeniyle bir takım eksiklikler ve sorunlar yaşamaktayız. Belediye olarak ortaya çıkan bu tür sorunları kısa sürede ortadan kaldıracağız. Halkımız ve şehrimizi, modern, sağlıklı ve yenilikçi projelerle buluşturmak için tüm ekibimizle birlikte gece gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyerek ilçede tek kadın taksici esnafı olarak hizmet veren Döndü Temizer’le de görüştü.

Taksici esnaflarına yönelik hayata geçirilen bu güzel proje için Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a teşekkür eden Kooperatif Başkanı Seçkin Erdem, “Biz taksici esnaflarını unutmayan ve her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Sadık Altunok’un bizlere sunduğu yeni taksi durağına kavuşmaktan dolayı çok memnunuz. Bugünden sonra artık halkımıza ve müşterilerimize yeni durağımız çatısı altında hizmet vereceğiz. İçerisinde en yaşanabilir taksi durağını bizlere Sadık Altunok başkanımız armağan etti. Kendisine ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Ziyaretleri ile bizleri onurlandıran İlçe Kaymakamımız Abdullah Aslaner’e, Belediye Başkanımız Sadık Altunok’a, Şoförler Odası Başkanımız Ayhan Koçak’a ve tüm esnaflarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner’de yeni durağın taksici esnaflarına hayırlı uğurlu olmasını dileyerek Belediye Başkanı Sadık Altunok’u başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ettiğini açıkladı.

Yeni duraklarına kavuşan taksici esnafı kendilerini ziyarete gelen İlçe Kaymakamı Abdullah Aslaner, Belediye Başkanı Sadık Altunok, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ayhan Koçak’la birlikte durakta bir de öğle yemeği yediler.

28.11.2023, Mevlüt Partal, Silifke,

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER