TÜVTÜRK, Mersin’in şehir merkezine açtığı yeni istasyonla kapasiteyi artırdı

TÜVTÜRK, Mersin’in şehir merkezinde açtığı ikinci araç muayene istasyonu olan Mersin Akdeniz Araç Muayene İstasyonu’yla şehir içindeki

TÜVTÜRK, Mersin’in şehir merkezine açtığı yeni istasyonla kapasiteyi artırdı

TÜVTÜRK, Mersin’in şehir merkezinde açtığı ikinci araç muayene istasyonu olan Mersin Akdeniz Araç Muayene İstasyonu’yla şehir içindeki araç muayene kapasitesini 2 katına çıkardı. 6 kanalda hizmet verecek yeni istasyon ile merkezde binek araç muayene kapasitesi 2 kat, ağır vasıta araç muayene kapasitesi 4 kat artacak.

Türkiye’de araç muayene hizmeti vermek için yetkili tek kurum olan TÜVTÜRK, Mersin’de artan araç muayene ihtiyacını karşılamak ve araç sahiplerine daha iyi hizmet verebilmek adına muayene yatırımlarını sürdürüyor. 14 Ağustos’ta hizmete giren Mersin Akdeniz Araç Muayene İstasyonu ile merkezdeki araç muayene kapasitesi binek araçlar için 2 kat, ağır vasıta araçlar için ise 4 kat artacak. 12 bin metrekare alan üzerine kurulan 6 kanallı istasyon; binek, ticari ve ağır vasıta araçlar olmak üzere tüm araç tiplerine hizmet veriyor. İstasyonda ayrıca egzoz emisyon ölçümü hizmeti de veriliyor.


TÜVTÜRK’ün yeni konsepti ile inşa edilen istasyonda modern bekleme alanları, ibadethane ve otopark alanları yer alıyor. Mersin Akdeniz Araç Muayene İstasyonu’yla birlikte Mersin sınırları içindeki Merkez, Anamur, Erdemli, Mut, Silifke ve Tarsus Araç Muayene İstasyonları tam kapasite hizmet vermeye devam ediyor. Araç muayene işlemlerini yaptırmak isteyen araç sahipleri www.tuvturk.com.tr internet sitesinden veya 0850 222 88 88 numaralı çağrı merkezinden randevularını ücretsiz bir şekilde alabiliyor.

Mersin Akdeniz Araç Muayene İstasyonu’nda Yola Elverişlilik Muayene Hizmeti 2023 yılını kapsayan süre dahilinde verilemeyecektir. Ancak Elverişlilik Belgesi almak isteyen araç sahipleri Mersin Merkez İstasyonu’ndan hizmet almaya devam edebilecektir.

TÜVTÜRK Mersin Akdeniz Araç Muayene İstasyonu Adres: Kazanlı Mahallesi Cumhuriyet-3 Bulvarı No:87 Akdeniz / Mersin

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER