MHP Kongresinde Hüsnü Doğan Aday Olmadığını Açıkladı

Altı yılı aşkın süredir MHP Toroslar ilçe Başkanlığı görevi yapan Hüsnü Doğan 3 Eylül’de yapılacak olan kongrede aday olmayacağını açıkladı. 

MHP Kongresinde Hüsnü Doğan Aday Olmadığını Açıkladı

Altı yılı aşkın süredir MHP Toroslar ilçe Başkanlığı görevi yapan Hüsnü Doğan 3 Eylül’de yapılacak olan kongrede aday olmayacağını açıkladı. 
Görev yaptığı süre içerisinde her kesimin desteğini alan, ilçe Başkanlığı binasını partiye kazandıran Hüsnü Doğan, MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in her daim emrinde olduğunu ifade etti.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşım şöyle; "Değerli gönüldaşlarım, Kıymetli Hemşehrilerim; Toroslar İlçe Teşkilatımız 3 Eylül 2023 Pazar günü Olağan Kongre Kararı almıştır. Yapılacak olan 6.Olağan İlçe Kongremizde yeniden aday OLMAYACAĞIMI Kıymetli Kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Kongre sürecine kadar mevcut yönetimimizle devam edeceğiz. 
17 Temmuz 2017 tarihinden itibaren şan ve şerefle yürütmüş olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Toroslar ilçe Başkanlığı görevini, davamızın bayrağını daha da yükseklere taşıyacağına inandığım, yönetim kurulunda omuz omuza yıllardır görev yaptığım Kıymetli Kardeşim Av. Osman Mete Yıldız’ın aday ilan edilmesiyle teslim etmenin gururunu yaşıyorum. 
Bu Gururu Bana Yaşatan Bilge Liderimiz Sn. Dr.  Devlet Bahçeli'ye, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Semih YALÇIN’a ve Kıymetli İl Başkanımız Sn. Serdar Soydan'a Teşekkür Ediyorum.
Ayrıca görev yaptığım süre boyunca bizlere desteğini esirgemeyen Belediye Başkanlarımızdan il-ilçe yöneticilerimize, Ülkü Ocakları il-ilçe başkanlarımızdan mahalle temsilcilerimize ve delegelerimize hülasa gönlü vatan, millet, bayrak aşkıyla çarpan Torosların Güvenilir Adresi olan tüm gönüldaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Şüphesiz ki, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da teşkilatlarımızın emrinde Başbuğumuzun yolunda, Liderimizin izinde ilerleyecek, üstüme düşen vazifelerde hareketimize layık olmak için gece gündüz çalışacağım.
Rabbim bizlere Davamızın İzinde Liderimizin Emrinde Bir Ömür nasip eylesin.
Her şart ve durumda Bilge Liderimizin Bir Adım Gerisinde Her Daim Emrindeyim.
“KAMUOYUNA SAYGI VE SEVGİLERİMLE”

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2023, 21:07

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER