Oyuncak Silah Ve Satır İle Zincir Marketi Gasp Eden İki Şahıs Yakalandı

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında gaspçıların yakalandığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle;

Oyuncak Silah Ve Satır İle Zincir Marketi Gasp Eden İki Şahıs Yakalandı

Oyuncak Silah Ve Satır İle Zincir Marketi Gasp Eden İki Şahıs Yakalandı

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında gaspçıların yakalandığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle; “ Hürriyet Mahallesinde bulunan BİM Market çalışanları .. ve .. isimli şahısların, marketi kapatacağı esnada içeriye giren  elinde satır ve bıçak, belinde oyuncak silah olan iki şahsın markete girdiklerini ve çalışanların boğazına satır dayayarak 470TL para ile 1 Adet Cep telefonunu gasp ettikleri ihbarı  üzerine ekiplerimiz olay mahalline intikal etti.

          Gasp olayını gerçekleştiren .. isimli şahıs suçüstü yakalanırken elindeki satır ve belindeki silah kontrol edildiğinde silahın oyuncak olduğu tespit edildi.

          Görüntülerin tespitinde yapılan çalışma sonucu,  olayın diğer şüphelisi .. isimli şahıs ise  çaldığı malzemeler ile birlikte yakalandı.

          Şüpheli .. ve .. isimli şahıslar sevk edildiği adli makamlarca TUTUKLANDI.

          Şüpheli şahısların daha önce Cinsel Saldırı, Uyuşturucu Madde Kullanmak gibi bir çok suçlara iştirak ettiğine dair adli kayıtlarının mevcut olduğu belirlenmiştir.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. “              

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2022, 12:30

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER