Başkan Yılmaz; “Sahada Dostluk ve Centilmenlik Kazandı”

oroslar Belediyesi’nin bu yıl 14’üncüsünü düzenlediği “Kurtuluş Kupası Geleneksel Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nda” finalistler belli oldu.

Başkan Yılmaz; “Sahada Dostluk ve Centilmenlik Kazandı”

Toroslar Belediyesi’nin Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nda Final Heyecanı

“Toroslar Belediyesi ile İl Emniyet Müdürlüğü Finale Adını Yazdırdı”

Toroslar Belediyesi’nin bu yıl 14’üncüsünü düzenlediği “Kurtuluş Kupası Geleneksel Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nda” finalistler belli oldu.

3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ve 4 grupta 21 kurumun mücadele ettiği turnuvaya, yarı final müsabakaları ile devam edildi.

Hafta sonu oynanan yarı final maçlarında; Toros Devlet Hastanesi’ni 3-0 mağlup eden Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ile Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü 3-3 biten maç sonucunda penaltılarla 4-3 mağlup eden Toroslar Belediyesi finale adını yazdırdı.

Başkan Yılmaz; “Sahada Dostluk ve Centilmenlik Kazandı”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, müsabakaların fair-play çerçevesinde tamamlandığını belirterek, finale kalan takımları tebrik etti.

Geleneksel olarak düzenledikleri turnuvanın kurumlar arasında birlik ve beraberliğin sağlanmasında büyük katkı sunduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz; “Spor; dostluk ve kardeşliktir. Turnuvanın sonunda herkes şampiyon olmak ister ama önemli olan fair play ölçüsünde bir mücadele vermektir. Bu turnuvayla kurumlar arası diyalogun daha da artığını görmekteyiz. Turnuvaya gösterilen ilgiden ve önemden bu amaca ulaştığımıza inanıyoruz. Bu da bizi son derece memnun etmektedir. Turnuvaya katılan tüm kurumlara teşekkür ediyor, finale kalan takımları da tebrik ediyorum” diye konuştu.

Sporseverler, turnuvanın fikstürüne, Toroslar Belediyesi’nin www.toroslar-bld.gov.tr web adresindeki duyurular bölümünden ulaşabilirler.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER