Genel Müdürü Bekir Karacabey Mersin ‘de

Genel Müdürümüz Bekir Karacabey Mersin ‘de

Genel Müdürü Bekir Karacabey Mersin ‘de

Orman Bölge Müdürlüğü basın bürosundan yapılan basın açıklamasına göre; “Orman Genel Müdürümüz Bekir Karacabey beraberinde Genel Müdür Yardımcımız Kenan Akduman ile birlikte incelemelerde bulunmak üzere Mersin Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Genel Müdürümüz Bekir Karacabey ile Genel Müdür Yardımcımız Kenan Akduman’ı Orman Bölge Müdürümüz Mustafa Yalçın, Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Fulin, Yaşar Yaman Sağlam, Ali Kişi, Şube Müdürleri, Orman İşletme Müdürleri, Müdür Yardımcıları, Şefler, Orman Muhafaza Memurları ve yangın ekipleri karşıladı.

 Gülnar’da incelemelere başlayan Genel Müdürümüze, Gülnar Orman İşletme Müdürü Serdar Karaca tarafından İşletme Müdürlüğünün faaliyetleri hakkında brifing veridi. Genel Müdürümüz Gülnar Orman işletme Müdürlüğü Büyükeceli İlk Müdahale Ekibini ziyaret ederek denetledi, ziyaret sonrası 2022 yılında ve bu yıl Gülnar’da meydana gelen yangın sahalarında incelemelerde bulundu. Genel Müdürümüz Karacabey “2022 yılında Mersin Gülnar’da meydana gelen Büyükeceli yangını sonrası küllerinden doğan bu yeşil vatan parçasını ve toprakta fışkıran yeşil fidanları ziyadesiyle mutlu etti. Ciğerlerimiz yanmasın diye lütfen azami dikkat edelim’’ dedi.

 Ziyaretin ikinci gününde Mersin Orman Bölge Müdürlüğünün yeni yapılan yerleşkesinde incelemelerde bulunan Genel Müdürümüz yapılacak işlerle ilgili talimatlar verdi.

Buradan Mersin Orman İşletme Müdürlüğü Kuyuluk Yangın Ekip binasına geçen Genel Müdürümüz; Orman Genel Müdürlüğünün her biriminin çok değerli olduğunu bilhassa yangın konusunda gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı memnuniyetini ve tebriklerini iletti. Mersin ekibinin yangın konusunda başarılı bir ekip olduğunun hiç şüphe götürmez bir gerçek olduğunu belirterek gayretli ve fedakâr çalışmalarının devamlı olmasını diledi ve yangınsız bir sezon geçirilmesi temennisinde bulundu.”Denildi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER