Vali Su, Kütüphane Açılışına Katıldı

Mersin Valisi Ali İhsan Su, ‘Hayat Boyu Öğrenme Sokağı ve Sıfır Atık Kütüphane' Açılışını Gerçekleştirdi

Vali Su, Kütüphane Açılışına Katıldı

Vali Su, ‘Hayat Boyu Öğrenme Sokağı ve Sıfır Atık Kütüphane' Açılışını Gerçekleştirdi

Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" ve "Sıfır Atık" projeleri çerçevesinde ilimizdeki okullara ve halk eğitimi merkezlerine geri dönüşüm yoluyla yeni kütüphaneler kazandırılmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Vali Ali İhsan Su başkanlığında ve İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca' nın katılımlarıyla "Hayat Boyu Öğrenme Sokağı" ve "Sıfır Atık Kütüphane" açılışı Yenişehir Halk Eğitimi Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Öğretmenler, kursiyerler ve öğrencilerin de katıldığı programda, Vali Ali İhsan Su, ilimizde 13 ilçe ve merkez okullarımızda toplam 33 Sıfır Atık/Geri Dönüşüm Kütüphanesi’nin hizmete girdiğini ifade etti. Kentimizde bugün ilkinin açılışını gerçekleştirdikleri Hayat Boyu Öğrenme Sokağı’nın ilimiz genelinde yaygınlaştırmayı hedeflediklerini açıklayan Vali Su, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

‘Hayat Boyu Öğrenme Sokağı’nda Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan resim sergisi ve el sanatı çalışmalarını da inceleyen Vali Ali İhsan Su, kursiyerlere ve öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER