Seçer: “Sevgi Bütün Kötülüklerin Panzehiridir”

Başkan Seçer ve Meral Seçer, Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın ‘Sevgililer Günü Konseri’ne katıldı.

Seçer: “Sevgi Bütün Kötülüklerin Panzehiridir”

BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, ‘SEVGİLİLER GÜNÜ KONSERİ’NE KATILDI

“HERKES BELEDİYE BAŞKANI OLABİLİR AMA HERKES SANATÇI OLAMAZ”

SEÇER, ‘HAYAT SEVİNCE GÜZEL’ ŞARKISINI SANATÇILARLA BİRLİKTE SESLENDİRDİ

Başkan Seçer ve Meral Seçer, Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın ‘Sevgililer Günü Konseri’ne katıldı. Mersin’de büyük bir aile olduklarını belirten Başkan Seçer, “Mersin’de mutlu olmak, sevmek, sevilmek istiyoruz. Sevgi çok önemli, çok değerli, kutsal bir duygu. Sevgi bütün kötülüklerin panzehiridir. Sevgi varsa yaşamımızda, duygularımızda, özümüzde hiçbir şeyimizde kötülük olmaz” diye konuştu.

Sanatçılara değer ve önem verdiklerini ifade eden Başkan Seçer, “Her zaman söylüyorum; herkes Belediye Başkanı olabilir ama herkes sanatçı olamaz” diye konuştu. Seçer, konserin sonunda ‘Hayat Sevince Güzel’ şarkısını sanatçılarla birlikte seslendirdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’ne bağlı Kent Orkestrası’nın ‘Sevgililer Günü Konseri’ne katıldı. Başkan Seçer, Mersin’de büyük bir aile olduklarını ifade ederek, “Biz Mersin’i seviyoruz. Mersin’de mutlu olmak, sevmek, sevilmek istiyoruz. Sevgi varsa yaşamımızda, duygularımızda, özümüzde hiçbir şeyimizde kötülük olmaz” dedi.

“Sevgi bütün kötülüklerin panzehiridir”

Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen konsere; Başkan Seçer ve Meral Seçer’in yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkanı Hamit İzol, Meclis üyeleri, bürokratlar, daire başkanları ve çok sayıda Mersinli sanatsever katıldı. Daniel Fedorean’ın Orkestra Şefliği’ni yaptığı konserdeki bütün parçalar sevgi için söylendi.

Başkan Seçer, Kent Orkestrası’nın yeni şefi Daniel Fedorean’ı performansından dolayı tebrik etti. Kent Orkestrası’na yeni katılan mesai arkadaşları olduğunu da sözlerine ekleyen Seçer, “Bundan sonra beraber çalışacağız. Daha önceden bugüne kadar Mersin’de, Mersinlilere böyle keyifli dakikalar yaşatmış sanatçılarımız var. Biz büyük bir aileyiz. Biz Mersin’i seviyoruz. Mersin’de mutlu olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz, sevilmek istiyoruz. Sevgi çok önemli, çok değerli bir duygu, kutsal bir duygu. Sevgi bütün kötülüklerin panzehiridir. Sevgi varsa yaşamımızda, duygularımızda, özümüzde hiçbir şeyimizde kötülük olmaz” diye konuştu. Kendilerinin bazı konularda zorlandıklarını belirten Başkan Seçer, 87 günde tamamladıkları ‘Sevgi Katlı Kavşağı’nın ismini bazı Meclis üyelerine kabul ettiremediklerini de hatırlattı.

“Herkes Belediye Başkanı olabilir ama herkes sanatçı olamaz”

Konser hakkındaki değerlendirmelerini de paylaşan Seçer, “Çok nefis bir konser izliyoruz. Çok teşekkür ediyorum. Bu kentin Belediye Başkanı olmaktan, bu kadro ile bu kente hizmet etmekten bir kez daha onur duydum. Sanatçıya değer veriyoruz, önem veriyoruz. Her zaman söylüyorum; herkes Belediye Başkanı olabilir ama herkes sanatçı olamaz” dedi.

Seçer, ‘Hayat Sevince Güzel’ şarkısını sanatçılarla birlikte seslendirdi

Bütün sanatçılar adına Şef Daniel Fedorean’a çiçek veren Başkan Seçer, konserin son şarkısı olan ‘Hayat Sevince Güzel’i sanatçılar ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü Bengi İspir Özdülger’le birlikte söyledi. Başkan Seçer, sanatçılarla birlikte şarkıyı seslendirmeden önce, “Her işi beraber yapıyoruz. Bunu da beraber yapacağız. Kenti nasıl hep beraber yönetiyorsak… İnşallah mahcup olmayız seyirciye” dedi. Salondaki dinleyiciler de Başkan Seçer’in seslendirdiği şarkıya hep bir ağızdan eşlik etti. Konser sırasında ayrıca tavandan sahneye ve salona kırmızı balonlar bırakıldı.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER