“JANDARMADAN ARANAN ŞAHISLARA SIKI TAKİP”  

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri aranan şahıslara yönelik icra ettiği operasyonlarda (388) şahsı yakaladı.

“JANDARMADAN ARANAN ŞAHISLARA SIKI TAKİP”  

JANDARMADAN ARANAN ŞAHISLARA SIKI TAKİP”  
  Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri aranan şahıslara yönelik icra ettiği operasyonlarda (388) şahsı yakaladı.    Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Jandarma ekipleri son bir hafta içerisinde düzenlediği operasyonlarda çok sayıda aranan şahsı yakaladı.  
 İcra edilen bu operasyonlarda;  
• Nitelikli cinsel saldırı suçundan aranan ve 25 Yıl 25 Ay 7 gün hapis cezası olan (1) şahıs, • Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma suçundan 20 Yıl 20 Ay hapis cezası olan (1) şahıs,  • Silahla yağma suçundan 26 Yıl 5 Ay 45 gün ile (10) yıl hapis cezası olan (2) şahıs, • (4) ayrı suç dosyasından aranan ve (11) yıl 2 ay 15 gün hapis cezası olan (1) şahsın da içinde olduğu toplam (388) şahıs yakalanarak gözaltına alındı.  
 Yakalanan şahıslardan (16)’sı sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince DEAŞ ve PKK Terör Örgütü üyelerine yönelik icra edilen 2 ayrı operasyonda gözaltına alınan (5) şüpheli Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden (4)’ü tutuklanırken, (1) şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER