DEAŞ Terör Örgütüne Mersin Polisinden Şafak Operasyonu

DEAŞ Terör Örgütüne Mersin Polisinden Şafak Operasyonu

DEAŞ Terör Örgütüne Mersin Polisinden Şafak Operasyonu

     MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında DEAŞ’a operasyon yapıldığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle; “Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü olarak DEAŞ terör örgütü mensuplarının eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan teknik ve fiziki çalışmalar sonucunda;

     DEAŞ Terör örgütü adına çatışma bölgelerinde silahlı olarak faaliyette bulunan ve yurtdışında bulunan örgüt mensupları ile irtibatları devam ettikleri tespit edilen (A.H.)- (M.A.)- (A.H.)- (A.H.J.A.)- (B.Y.Y.Y.) – (U.E.) toplamda (6) şüphelinin yakalanmasına yönelik Drone ve Özel Harekat Polislerinin de destek verdiği, şüphelilerin belirlenen adreslerine eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyon neticesinde 5 şüpheli şahıs yakalanmış, 1 firari şahsı yakalama çalışması devam etmekte olup yapılan aramalarda çok sayıda kesici alet (Kama, kasatura),BTK tarafından yasaklanmış 1 adet Baofeng marka UV5R model telsiz ayrıca çok sayıda dijital materyal elde edilmiştir.

    Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.” Denildi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER