Asayiş Ekiplerimiz Suçlulara Göz Açtırmıyor

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında suçlulara göz açtırılmadığı bildirildi.

Asayiş Ekiplerimiz Suçlulara Göz Açtırmıyor

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında suçlulara göz açtırılmadığı bildirildi. Yapılan açıklama şöyle; “Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimiz suçlulara duvar olmaya devam ediyor. İlimiz genelinde Asayişe Müessir olaylar olan Kasten Yaralama, Genel Güvenliğin Tehlikeye Sokulması, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlarını işledikleri tespit edilen şahısların yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacıyla 23 ayrı adreste Drone ve Özel Harekat Polislerinin de destek verdiği 65 ekip ve 180 personelin katılımıyla şafak vakti eş zamanlı operasyon yaptı.

 Yapılan operasyon neticesinde 14 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Şüpheli şahısların belirlenen adreslerinde yapılan aramalarda 7 adet tabanca, çok sayıda fişek, sahte kimlik ve pasaport yapımında kullanılan hologramlı baskı makinası, çok sayıda sahte kimlik, yurt dışında geçerlidir ibareli sürücü belgeleri, basıma hazır boş halde çipli innial kart, 19 adet sim kart, uyuşturucu madde ve 2 adet dizüstü bilgisayar ele geçirildi.

         Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.”Denildi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER