Mersin Polisinden Sahte Kimlik Operasyonu

​​​​​​​MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında sahte kimlik operasyonu yapıldığını duyurdu.

Mersin Polisinden Sahte Kimlik Operasyonu

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında sahte kimlik operasyonu yapıldığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle; Mersin Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Mersin genelinde yapılan kapsamlı çalışmalar sonucu sahte kimlik basarak yasa dışı yollarla yurt dışına işlemlerinde kullanılmak üzere ve bu suçu organize olarak işledikleri tespit edilen M.A. ve M.A. isimli şahısların ikametinde yapılan aramada sahte kimlik basmaya yarayan 2 adet yazıcı, 1 adet hologram cihazı, 122 adet İninal kartı, 18 adet Fups kart, 48 adet basılmış farklı ülke vatandaşlarına ait sürücü belgesi, 52 adet basılmış farklı ülke vatandaşlarına ait kimlik kartı,  7 adet basılmaya hazır kimlik kartı, 19 adet sim kart, 3 adet cep telefonu, 4 adet tabanca ve 16 adet fişek ele geçirilmiştir.

Ele geçen malzemeler ve şahıslar hakkında gerekli tahkikat başlatılmış olup M.A. ve M.A. isimli şüpheli şahıslar Adli mercilere sevk edilmiştir.

         Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.”

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER