Erken Uyarı!

İstikbal gazetesi aldığını veren hizmet anlayışı ile yayın yaptı yıllarca… 27. Yılına geldi. Mersinde her köye, beldeye ilçeye gitmiştir.

Erken Uyarı!

Erken Uyarı!

İstikbal gazetesi aldığını veren hizmet anlayışı ile yayın yaptı yıllarca… 27. Yılına geldi. Mersinde her köye, beldeye ilçeye gitmiştir. Siyasi etkinliler, düğün, eğlence, vefat hepsinde haber yayınlanmıştır.

Gittiği yerlere yakılan benzin parası bugün hesabıyla 5 daire parası eder. İstikbal Gazetesi para kazanma hesabı yapmadan aldığını hizmete harcamıştır... Şu anda hala 2001 model mütevazı araç ile hizmetine devam etmektedir.

Yıllarca gezdiğimiz her yerde insan kazandık. Dost kazandık ve doğru bilgi, doğru haber denilince danışılan mercii olduk. Bizden bilgi istendiği zaman saklamadık, dosdoğru aktardık ve kazanan elbette doğruluk olmuştur. Güven olmuştur. İtibar olmuştur.

Basılı medya her ne kadar sosyal medya ile mücadele içinde olsa da;  Gazetemizin hem baskısı olsun, hem internet gazete yayıncılığı olsun her iki habercilikte yapılan haberin yayımlandığı kurumun itibarı kadar, değer kazandığı bilincindeyiz.  Sorarlar insana, “Hangi gazetede yayımlandı.” diye. İstikbal Gazetesi ve www.mersinistikbal.net Mersin medyasına yıllarca örnek olmuştur.

Şimdi de soruyorlar. Yerel seçimler yaklaşırken danışılan bir gazete olmanın gururunu yaşatıyorlar bizlere…

Genel seçimde CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun ittifak kurduğu partilerin hiçbir şartlarını kabul etmeyip rest çekip, gelin peşimden demesi gerektiğini… Bunu yaparsa başka gidecek kapıları olmadığı için mecburen, CHP’nin isteklerini yerine getireceklerini yazmıştım. Ama yapılmadı şimdi bakıyorum tartışmalara, tespitimizin doğruluğunu konuşuyorlar.

Özellikle siyaseti merak eden okurlarımız, Yerel seçim yaklaşınca belediye başkanlıklarına kimlerin aday olacaklarını merak ediyorlar. Tabi ki bu konuda doğru bilgiye yaklaşmak için henüz vakit erken, ama erken uyarı yapmak gerekirse, Toroslar için yorum yapabilirim. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz kendisine verilen fırsatı dört yılda iyi değerlendiremediği için olsa gerek, lehine olmayan çok konuşmalar oluyor. Partili partisiz vatandaş dahil Toroslar halkı, iletişim kuramadıklarından yakınıyorlar. Hatta seçime mevcut başkanla gidilirse Cumhur İttifakı’nın Toroslar’ı kaybedeceğini bile söylüyorlar.

Toroslar Belediye Başkanlığını kazanmak Cumhur İttifakı ve özellikle MHP için çok önemli. 1999 yılında MHP adına kazanılan Toroslar Belediye Başkanlığı’nı yeniden kazanmak için MHP yönetimi kolları şimdiden sıvamalı…

Benden erken Uyarı!

Sağlıcakla Kalın!

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER