Akdeniz’de Sokaklar Ve Parklar Yenileniyor

Asfalt yama, kilit taşı, kaldırım ve bordür yenileme çalışmaları sürüyor

Akdeniz’de Sokaklar Ve Parklar Yenileniyor

Asfalt yama, kilit taşı, kaldırım ve bordür yenileme çalışmaları sürüyor

Akdeniz’de Sokaklar Ve Parklar Yenileniyor

Akdeniz Belediyesi’nin; ihtiyaç duyan mahallelerde asfalt yama, kaldırım, kilit taşı ve bordür yenileme; ayrıca parklarda bulunan kamelya ve oturma gruplarını tamir ve boyama çalışmaları devam ediyor.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, hazırladıkları plan ve program kapsamında, merkez-kırsal ayırımı yapmadan ihtiyaç duyan her mahallede asfalt kaplama ve yama, kilit taşı döşeme, kaldırım, karo ve bordür yenileme hizmeti sunuyor.

Yoğun tempoda hizmet veren ekipler, Yılmaz Güney Gençlik Merkezi’nin etrafından bulunan sokakları asfaltla kapladı, kaldırım ve bordür çalışmalarını tamamladı. Ekipler, İhsaniye, Müfide İlhan, Güneş ve diğer birçok merkez mahallenin ihtiyaç duyan sokaklarında da kaldırım ve kilit taşı döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Metruk binaya korkuluk yapıldı, bank, kamelya ve trafolar boyandı

Camişerif Mahallesi’nde, vatandaşların can güvenliğini tehdit eden metruk bir binanın etrafına korkulukların montajını yapan fen işleri ekipleri, Camişerif Parkı’nda bulunan trafo ile İhsaniye Mahallesi Fatih Cami girişindeki bank ve demir kapıyı boyadı.

Ekipler, Romanlar Parkı ile Karaduvar Açelya Parkı’nın da bank, kamelya ve demir aksamlarını boyayıp yeniledi. Fen işleri ekiplerinin, ihtiyaç duyan her mahalleye yönelik asfalt kaplama, kaldırım yenileme ve diğer hizmetleri devam edecek.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER