Vali Pehlivan MİY ile ÇBK'nin Maçlarını İzledi

Vali Ali Hamza Pehlivan, Mersin İdman Yurdu Ve Çukurova Basketbol Kulübünün Oynadığı Maçları İzledi

Vali Pehlivan MİY ile ÇBK'nin Maçlarını İzledi

Vali Ali Hamza Pehlivan, Mersin İdman Yurdu Ve Çukurova Basketbol Kulübünün Oynadığı Maçları İzledi

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 2022-2023 sezonunda 3. Lig 1.Grup’ta Mersin İlimizi temsil etmekte olan Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu takımımız ile Karbel Karaköprü Belediye Spor takımları arasında oynanan futbol müsabakasını izledi.


Mersin stadyumunda, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erol Yaşar, Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener ve Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık ile birlikte tribündeki yerini alan Vali Pehlivan, Karbel Karaköprü Belediye Spor’u 3-1 yenen Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu takımını tebrik ederek başarılarının artarak devamını diledi.


Valimiz Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan Hanımefendi ile birlikte, İlk kez katıldığı Avrupa Kadınlar Liginde ikinci olan Çukurova Basketbol Kulübü Mersin Yenişehir Belediyesi Takımının -Fenerbahçe Alagöz Holding takımı ile oynadığı maçı izledi.


Vali Pehlivan, Servet Tazegül Spor Salonunda oynanan ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Nilay Aydoğan sezonu Play-off finali 2'inci maçında Fenerbahçe Alagöz Holding takımına 76-83 mağlup olan, İlimizi süper ligde ve Avrupa liginde temsil eden Çukurova Basketbol Kulübüne, şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER