Nihat Öz, Mersin Büyükşehir’e MHP’den A. Adayı

İstikbal Özel Haber-Fatma Aydın/ Mersin Eski Orman Bölge Müdürü ve Ak Parti siyasetinde önemli bir isim olan iş adamı Nihat Öz,

Nihat Öz, Mersin Büyükşehir’e MHP’den A. Adayı

Nihat Öz, Mersin Büyükşehir’e MHP’den A. Adayı

İstikbal Özel Haber-Fatma Aydın/ Mersin Eski Orman Bölge Müdürü ve Ak Parti siyasetinde önemli bir isim olan iş adamı Nihat Öz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını MHP’den yaptığını açıkladı.

Kahvaltılı basın toplantısın da basın mensuplarını görünce duygulandığını dile getiren Nihat Öz, kendini tanıttı. Öz, “1965 Mersin’in Toroslar İlçesi Evcili, Kızılbağ, Güzelyayla doğumluyum. Orman Bölge Müdürlüğü’nün tüm kademelerinde görevler yaptım. 2006 yılında da Orman Bölge Müdürlüğü’nden kendi isteğim ile ayrıldım. Sonra ticaret olarak Ahşap ürünleri işini şirketimizde oğlumla birlikte yapıyoruz. Ticari tarafım, Türkiye’nin en büyük kuruluşunun tedarikçiliğini yapıyoruz. Ahşap Ambalaj işlerini yapıyoruz İhale ile devletten alıyoruz ihale ile satıyoruz.” Dedi.

SON DERECE ŞEFFAF, DÜZGÜN, İLKELİ, ADİL VE DEDİKODUSUZ BİR YÖNETİM SERGİLEYECEĞİM

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlerde MHP Mersin Büyükşehir belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu, 12 Aralık’ta yaptığını anlatan Nihat Öz, “Aday Adaylığımı bugünden itibaren duyurmuş oluyorum. Adaylığa dönüşürse de sizlere doğduğum büyüdüğüm bu şehirde son derece şeffaf, düzgün, ilkeli, adil ve dedikodusuz bir yönetim sergileyeceğim. Allah nasip ederse göreceksiniz bunları, birazda referansım olduğunu düşünüyorum.” Dedi.

Bir gazetecinin Ak Parti değil de neden MHP’den aday adayı olduğunu sordu, Nihat Öz buna yanıtını “Ben milliyetçi kökenli biriyim. Tabi temel amacımızda bizim doğduğum büyüdüğüm şehre hizmet etmek, böyle bir heyecan yaşıyorum, şimdi de bu Milliyetçi Hareket Partisine nasip oldu, Zaten Cumhur İttifakı, Ak Parti MHP, her iki partide birlikte yol yürüyorlar. Çünkü aday adaylığında uzlaşı tarafındayız açıklamalarını görüyoruz, öyle olunca bende düşündüm ve ben Milliyetçi Hareket Partisi’nden gençliğimin Partisi’nden aday adayı oldum.” Şeklinde konuştu.

Basın mensuplarından desteklerini isteyen Nihat Öz, basın mensuplarıyla bir süre sohbet etti.

mersinistikbal

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf kenan yaycıoğlu
Yusuf kenan yaycıoğlu - 4 ay Önce

Hayırlı olsun. Allah yolunu açık etsin, başarıları'nın devamını dilerim

Orhan Semiz.
Orhan Semiz. - 4 ay Önce

Bşarılı olmanızi diliyorum.Mersinin yüksek kesimlerinde kaynak suları meski tarafından el konulup icme suyu olarak kullanilmaktadır.Cevredeki üreticiler mağdur edilmekte.
1982 yilindaki gibi belediye ve halk birligi ile berdan barajindan 2nci bir proje ile
Su getirilmesi gelecek icin faydali olur.diye duşünügorum.
Tekrar başarilar dilerim.

Yakup
Yakup - 4 ay Önce

Hayırlı uğurlu olsun inşAllah tamam olur başkanım

İsmail Göksel
İsmail Göksel - 4 ay Önce

Hayırlı uğurlu olsun abi inşAllah her zamanki gibi olman gereken yerde olursun

Ahmet AYDOĞDU
Ahmet AYDOĞDU - 3 ay Önce

Genç dinamik mütavazi ve alçak gönüllü dost canlısı bir kişilige sahiptir.Başarıli olacağına inaniyorum.

SIRADAKİ HABER