MHP’liler, Silifke’de Gece-Gündüz Çalışıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı Seçim Komitesi tarafından hazırlanan seçim gezilerini gece-gündüz sürdüren milletvekili adaylarının gündüz esnaflar,

MHP’liler, Silifke’de Gece-Gündüz Çalışıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı Seçim Komitesi tarafından hazırlanan seçim gezilerini gece-gündüz sürdüren milletvekili adaylarının gündüz esnaflar, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşları ziyaret ederken, akşamları da ‘Komşum Nasılsın’ ev ziyaretlerini gerçekleştirmeye ve  halkla buluşmaya devam ettiği öğrenildi.

İlçe merkezi ve mahallelerde esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Adayları Kıvanç Derya ve Avukat Kürşat Türker Ercan, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partileri MHP’ye oy vermelerini istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı Seçim Komitesi üyeleri ile birlikte gezilerine devam eden Milletvekili Adayları Avukat Kürşat Türker Ercan ve Kıvanç Derya esnaf ve vatandaşları ziyaretlerinde 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin öneminden bahsettiler. Milletvekili Adayları Ercan ve Derya, ziyaret kapsamında kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan son derece memnun kaldıklarını belirterek, “Mersin ve Silifkeli hemşehrilerimiz 14 Mayıs’ta gerekeni yapacaktır. Bizler ülkemizin bekası ve geleceği için hemşehrilerimizden destek istemeye devam ediyoruz. Onlar da bizi bağrına basarak destek sözü veriyorlar. İnanıyoruz ki, 14 Mayıs’ta kazanan Cumhur İttifakı olacak, kazanan Türkiye olacak, Mersin olacak” diye konuştular.

Gezilerin yanı sıra ilçe merkezinde faaliyet gösterecek olan iş yerlerinin açılışına da katılan MHP’li Milletvekili Adayları Kıvanç Derya ve Av. Kürşat Türker Ercan, işyerlerinin açılış kurdelasını seçim komitesi üyeleri ve işletmecilerle birlikte keserek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER