MHP Adayı Ferda Er, Başarıya Kitlendi

İstikbal Özel Haber/Fatma Aydın/ Mersin- MHP Mersin Milletvekili Adayı Ferda Er,

MHP Adayı Ferda Er, Başarıya Kitlendi

MHP Adayı Ferda Er, Başarıya Kitlendi

İstikbal Özel Haber/Fatma Aydın/ Mersin- MHP Mersin Milletvekili Adayı Ferda Er, çalışmalara hızlı başladı. MHP  Yenişehir KAÇEP İlçe sekreteri iken görevinden ayrılıp Milletvekili adayı olan Ferda Er, “26 yıldır değişik kademelerinde büyük onur ve gururla görev yaptığım Milliyetçi Hareket Partisi ne mensubiyet şuuru ile hizmetlerimiz bundan sonra da MHP Mersin Milletvekili Adayı olarak devam edecektir.” Dedi.

“2023 Seçimlerinin Mersin’imize, Ülkemize, Milletimize, Partimize hayırlı olmasını diliyorum” mesajını veren MHP Mersin Milletvekili Adayı Ferda Er, çalışmalarını 14 Mayıs’a kadar sürdüreceğini ve Cumhur İttifakı’nın başarılı olması Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi ve Milliyetçi Hareket Parti’sinin Mersin’de birinci parti, Türkiye de en çok vekili çıkaran parti olması için tüm gayretlerini göstereceğini söyledi.

Aday adaylığı döneminde ve adaylık sürecinin başlaması ile yoğun bir çalışma performansı gösteren MHP Adayı Ferda Er,  ziyaretlere başladı. Depremzedeleri, hastaları, kreşlerde çocukları, parti teşkilatlarını, emniyet güçlerini ziyaret eden er, esnaf ziyaretleri  yapıyor, iftar programlarına da katılıyor.

MYK üyesi ve Mersin MHP Milletvekili adayı Serdar Soydan ile birlikte MHP Yenişehir İlçe Başkanı Ömer Gürsoy ve ilçe Yönetimini, Yenişehir Ülkü Ocakları EKV Yenişehir İlçe Başkanı Semih Arda Kaçkın’ı ve Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

MHP Mersin milletvekili adayı Levent Uysal, MHP Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Göverçile, Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanı Yavuz Akgül ile birlikte TÜRKAV Mersin il başkanı Oğuzhan Yıldız ve yönetimini ziyaret etti

MHP Mersin Milletvekili adayı Levent Uysal, MHP Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Göverçile,TÜRKAV İl Başkanı  Oğuzhan Yıldız ve teşkilat mensupları ile Nusratiye Mahalle Muhtarı Mehmet Dindar’ı ziyaret etti

MHP Mezitli İlçe Başkanı Kamil Durmuşoğlu ve MHP Mezitli İlçe Kaçep Başkanı  Aslı Könte Öz ile birlikte Mezitli Menderes mahallesi'nde Kreş merkezini ziyaret etti.

MHP Mezitli KAÇEP Başkanı Aslı Könte Öz ile birlikte #DMD hastası Mahmut ve Toprak kardeşleri evlerinde ziyaret ederek, Mahmut’un doğum gününü kutladı.Ayrıca depremzede vatandaşları ziyaret ettiler.

Türk Dünyası ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın'ı MHP İl Başkanlığı'nda karşılayan MHP Mersin Milletvekili Adayı Ferda Er. “Nazik ziyareti ile bizleri onurlandıran Sayın Genel Başkan Yardımcımıza teşekkür ederiz.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2023, 13:15

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER