“Hedefimiz 2023 Lider Ülke Türkiye ve 2024 Taş Bina’ya üç Hilal’i Dikmek”

MHP Mersin İl Teşkilatı MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla "Adım Adım 2023, İl İl Anadolu" programı kapsamında Marehan’da bir kahvaltı etkinliği düzenledi.

“Hedefimiz 2023 Lider Ülke Türkiye ve 2024 Taş Bina’ya üç Hilal’i Dikmek”

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli:

“Hedefimiz 2023 Lider Ülke Türkiye ve 2024 Taş Bina’ya üç Hilal’i Dikmek”

-Genel Başkanımız daha inançlı ve daha kararlı bir haykırışla 21. Yüzyılının bilge kağanıdır.

İstikbal Özel Haber/Fatma Aydın/Mersin-MHP Mersin İl Teşkilatı MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla "Adım Adım 2023, İl İl Anadolu" programı kapsamında Marehan’da bir kahvaltı etkinliği düzenledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan oluşturuldu. Kahvaltılı etkinliğe: MHP MYK Üyeleri, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl ve İlçe Teşkilatları, Ülkü Ocakları, Kadın Kolları, Şehit Aileleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve partililer katıldı.

İki salonu da dolduran partililere hitaben konuşan MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin davasını bir sancak gibi dalgalandırdığını söyledi. Başkan Gölgeli; “ İstikbal’de dahi şerefle yad edileceğine inandığımız kutlu davamızın bilge lideri partimizin Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Ömrünün her saniyesini milli ülkülere milli nesillere milli hassasiyetlere feda etmiştir. Pes etmek nedir yorulmak nedir tanımamıştır. İnanç burçlarında Türk Milletinin bekasını ve Türk Devletinin istiklalini bir sancak gibi dalgalandırarak ömür süren bilge liderimiz asırlar sonrasına miras bırakılacak olan asil duruşu cesaretli yürüyüşü milli şuurun işaretidir. İhaneti, iftirayı, köksüzlüğü fitnenin dedikodunun her zaman karşısında olan; önce milletim sonra partim ve ben şiarıyla ülkücü iradenin ufkuna ışık tutan Genel Başkanımız daha inançlı ve daha kararlı bir haykırışla 21. Yüzyılının bilge kağanıdır.

Liderimizin önce milletim sonra partim ve ben şiarında belirttiği ‘ben’ kelimesi ömür boyunca kendine hiç yer bulmamış şahsi ve dünyevi bütün ikballeri elinin tersiyle itmiş duaları zırhlanmış şühedaları kuşanmış yine de ben bu davadan dönmem, bu emanete leke sürdürmem diyerek kasırgalara fırtınalara göğüs germiştir.

Elhamdülillah’dır ki liderimiz, bizim başımızı hiç öne eğdirmemiştir. Bizi hiç utandırmamıştır. Ülkücü şehitlerin emanetine sıkı sıkı sarılmış, Başbuğumuzdan almış olduğu sancağı hiç kirletmemiştir. Yere düşürmemiş dünyaya bir kez daha gelsem bin defa daha ülkücü olurum diyerek gönülleri fethetmiş, milli vicdanlarımıza taht kurmuştur. Bilinmelidir ki davamızın kuru bir cihangir davası olmadığını bir ömür feda ederek gösteren her gün bir ihanet baş gösterirken dünya başıma yıkılsa aç kalıp muhtaç düşsem yine namerde el açmam yine de bu davadan dönmem, sözleriyle davaya olan bağlılığını bizlere nakış nakış işlemiş bilge liderimiz sadakatimizin nişanesi aidiyet yeminimizdir. Liderimize olan sadakatimin şartsız, koşulsuz, amansız, fakatsız, lakinsiz tüm ikballlerin üzerindedir.”Dedi.

‘Mersin’den haykırıyoruz’ diyen Başkan Gölgeli hedefin 2023 olduğunu “hedef 2023 lider ülke Türkiye ülküsüyle muzaffer olacağız ve 2024 yılında da Allah’ın izniyle Taş Bina’ya üç hilali dikeceğiz.” Sözleriyle dile getirdi.

MHP MDK Üyesi Kürşat Türker Ercan, Mersinlilerin davasına sahip çıktığını belirterek yapılan anketler ve çalışmaların gösterdiğini dile getirdi.

MHP MYK Üyesi Serdar Soydan, selamlama konuşmasında MHP’ye halkın sevgisinin sürdüğünü belirterek birlik ve beraberlik içerisinde Cumhur ittifakı ile Mersin’de başarılı olacaklarını söyledi.

MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, Adana MHP Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ve MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı gündem hakkında birer konuşma yaptılar

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2021, 14:21

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER