Miting gibi açılış gerçekleşti

MHP Toroslar’da kendi binasında hizmet verecek… Anlamlı bir şekilde dizayn edilen hizmet binasında engelsiz, çevreci, kadın ve çocuk dostu olarak dizayn edilmesi dikkat çekti.

Miting gibi açılış gerçekleşti

Miting gibi açılış gerçekleşti

İstikbal Özel Haber/Fatma Aydın/Mersin-MHP Toroslar’da kendi binasında hizmet verecek… Anlamlı bir şekilde dizayn edilen hizmet binasında engelsiz, çevreci, kadın ve çocuk dostu olarak dizayn edilmesi dikkat çekti. Açılışa gelen davetlilerin çocukları oyun alanında oynarken, davetlilerde yeni hizmet binasını gezdiler. Açılış öncesinde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Dualar edilerek açılış kurdelesini protokol üyeleri kesti. İlçe binasının içini gezen protokol üyeleri bir süre sohbet ettiler. Açılışa Mehteran yürüyüşü ve gösterisi ise renk kattı.
MHP Toroslar İlçe Teşkilatı'nın yeni hizmet binası miting havasında açıldı... Toroslar Anıt civarında hizmete giren yeni ilçe binasının açılışına çok sayıda protokol ve binlerce vatandaş katıldı.

Açılışa; MHP MYK üyeleri, milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe teşkilat başkanları yer aldı. Yeni İlçe Teşkilatı ''Engelsiz-Çevreci-Kadın Ve Çocuk Dostu'' olarak dizayn edilmiş…

DOĞAN: TEŞKİLAT BİNAMIZ, ENGELSİZ-ÇEVRECİ-KADIN VE ÇOCUK DOSTU

Açılış konuşmasını yapan MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, ilçe binasının alınmasında emeği geçenlere, katılım gösterenlere başta Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz olmak üzere ayrı ayrı hepsine teşekkür etti. İlçe binasının alınması ve yapılan dizayn maliyetleri hakkında bilgi veren başkan Hüsnü Doğan, ilçe binasının ve engelsiz, çevreci, kadın ve çocuk dostu olarak yapıldığını söyleyerek açılışa gelen davetlilere Teşekkür etti.

YILMAZ: “TOROSLAR KALEDİR KALE OLMAYA DEVAM EDECEKTİR”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz yaptığı konuşmada, Toroslar’da yeni bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Başkan Yılmaz, “Toroslar Kaledir kale olmaya devam edecektir” Dedi. Partililerin bir ve beraber oldukça aşamayacakları hiçbir güçlük yok. Bugün burada heyecanlı kalabalığı bindirilmiş kıtalarla yedi bölgeden insan getirerek kalabalık yakalamaya çalışanlar görsünler anlasınlar, buradaki heyecanı ve coşkuyu görsün efendiler.

MHP Lideri Devlet Bahçeli ile birlikte güçlü Türkiye’ye kutlu bir yolda emin adımlarla ilerlediklerini söyleyen Başkan Yılmaz, “Türk dünyasının daha da güçlü olması için mazlumların yepyeni bir dünyada yaşaması için güçlü Türkiye’ye ihtiyaç var. Onu da bizler hep beraber inşa edeceğiz inşallah.” dedi. Başkan Yılmaz hizmet binasının alınışında emeği geçen herkese ve açılışa gelen vatandaşlara da teşekkür etti.

GÖLGELİ:DAVAMIZ DUALIDIR

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli de yaptığı konuşmasında “Toroslardan bir üç hilal doğdu. MHP’nin ve Cumhur ittifakının zaferinin bir başlangıcı olsun” dileklerini iletti. Davanın dualı olduğunu belirten Başkan Gölgeli, “ Bizim davamızda şehitlerin duası, o şehitlerinin analarının duası var, yetim kalmış öksüz kalmış şehit evlatlarının duası var, dul kalmış eşlerinin duası var. Böyle dualı bir partinin başındaki liderde dualıdır. Onun direnci, inancı mücadele aşkı bütün ülkücülere sirayet etmiştir.” Dedi.

“Ülküdaşım, dava arkadaşım, MHP İl teşkilatında beraber görev yaptığım, çok becerikli liderine, davasına sadakatlı dava arkadaşım Hüsnü doğan’a ve yönetimine ilçe binasının alışında en küçük katkıdan en büyük katkıya kadar herkesten Allah Razı olsun, var olsun Ülkücüler.”  Dedi.

VARLI: TEŞKİLAT OLMAZSA BİZ DE OLMAYIZ

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı yaptığı konuşmada teşkilatın ve parti binasının partiye kazandırılmasının önemine değindi. Varlı; “Katıldığım birçok programda gördüğüm en anlamlı şey, parti teşkilat binamızın partimize kazandırılmış olmasıdır. Çünkü teşkilatlar olmazsa hiçbir şey olmaz ne ben bir milletvekili olabilirim ne birileri belediye başkanı olabilir. Biz teşkilatı ve teşkilat binamızın kıymetini bilmemiz gerekir. Belediye başkanlığını kazandığımız her yerde de inşallah bundan sonra da teşkilat binamızın sahibi oluruz.” Dedi.

Parti binasının kiralanması, kiraların ödenmesinin zorluklarını anlatan MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Toroslar ilçe teşkilat binasını kazandıran, emeği geçen katkı veren herkese teşekkür etti.

Açılışa: MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP MYK Üyesi Serdar Soydan, MHP Mersin Milletvekilleri: Olcay Kılavuz, Baki Şimşek, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, geçen dönem Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye başkan Adayı Hamit Tuna, Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, ilçe başkanları, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, Kadın Kolları il ve ilçe teşkilat başkan ve üyeleri, Ülkü Ocakları il ve ilçe başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER