Silifkeli çocuklar havuzla tanıştı

Uzuncaburç ilkokulu öğrencilerini ilk kez havuzla tanıştıran Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, öğrencilerin heyecanını paylaştı.

Silifkeli çocuklar havuzla tanıştı

Silifkeli çocuklar havuzla tanıştı

Uzuncaburç ilkokulu öğrencilerini ilk kez havuzla tanıştıran Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, öğrencilerin heyecanını paylaştı.

Silifke Belediyesi Naim Süleymanoğlu Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzuna gelen öğrencileri karşılayan Belediye Başkanı Sadık Altunok, eğitmenler nezaretinde yüzme eğitimi alan öğrencilerin mutluluğunu yakından izledi. Başkan Altunok yaptığı açıklamada, “Silifke’de toplumun her kesimine her alanda eşit hizmet götürmek öncelikli görevlerimiz arasındadır.  Bu anlamda 7’den 70’e tüm halkımızın yanındayız. Çocuklarımız, gençlerimiz ve halkımız için hayata geçirdiğimiz projeler arasında yapımını tamamladığımız kapalı yüzme havuzumuzu da hizmete açtık. Çocuklarımız ve gençlerimizin bu havuzdan eğitim almaları ve geleceğin şampiyonlarının Silifke’mizde çıkması için bir dizi çalışmalar yürütmekteyiz. Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte ortaklaşa yürüttüğümüz ‘sağlık için geleceğe kulaç at’ projesi kapsamında kırsal mahallelerimizden biri olan Uzuncaburç ilkokulu öğrencilerini ilk kez yüzme havuzu ile tanıştırdık. İlk defa bir yüzme havuzuna gelen öğrencilerimizin heyecanı görülmeye değerdi. Çocuklarımız bizim göz bebeğimizdir. Onların mutluluğu her şeyin üstündedir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir. Biz de belediye olarak proje kapsamında özellikle kırsal mahallelerimizde yaşayan öğrencilerimizi yüzme havuzumuza getirerek hem onların eğitimine katkı sağlayacağız hem de onların geleceğine ışık tutacağız. Bünyesinde çok sayıda dünya şampiyonu yetiştirmeyi hedeflediğimiz yüzme havuzumuz Silifke’mizin üzerine bir güneş gibi doğmuştur. Her dalda olduğu gibi yüzme sporunu da ilçemizde ayağa kaldıracağız. Yüzmede yeni dünya şampiyonları artık Silifke’den de çıkacak. Silifke’mizi her alanda olduğu gibi spor alanında da zirveye taşıyacağız. Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortaklaşa yürüttüğümüz ‘sağlık için geleceğe kulaç at’ projesi kapsamında özellikle kırsal mahallelerimizde farklı nedenlerle hiç havuza girmemiş çocuklarımız ve gençlerimizi yüzme havuzu ile tanıştırarak vereceğimiz eğitimlerle onlara yüzmeyi öğreteceğiz. Silifke Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızı yenilikçi, modern ve sağlıklı projelerle buluşturmaya devam edeceğiz. Yüzmeye ilgi duyan çocuklarımız ve gençlerimizi yüzme havuzumuza davet ediyorum” diyerek ilk defa yüzme havuzu ile buluşturdukları öğrencilerin heyecanını yakından izledi.

Silifke Belediyesi tarafından hizmete açılan Naim Süleymanoğlu Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzuna Belediye Başkanı Sadık Altunok’un daveti üzerine gelen Uzuncaburç  ilkokulu öğrencileri de İlk defa bir yüzme havuzu görüyoruz. Daha önce hiç yüzme havuzu görmedik. Başkanımızın bizi havuza davet etmesinin ardından biz de heyecanımızdan o gece uyuyamadık. Böyle bir yüzme havuzunun ilçemizde açılması bizleri çok sevindirdi. Okulumuzdan bizleri alarak yüzme havuzuna getiren ve bizleri havuzla tanıştıran Belediye Başkanımız Sadık Altunok’a çok teşekkür ediyoruz” dediler.

26.12.2023, Mevlüt Partal, Silifke,  

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER