Altunok, “Silifke’mizin ve Halkımızın Hizmetkarıyız”

İlçe genelinde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Sadık Altunok, Silifke ve Silifkelileri modern projelerle buluşturmaya devam edeceklerini açıkladı.

Altunok, “Silifke’mizin ve Halkımızın Hizmetkarıyız”

Altunok, “Silifke’mizin ve Halkımızın Hizmetkarıyız”

İlçe genelinde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Sadık Altunok, Silifke ve Silifkelileri modern projelerle buluşturmaya devam edeceklerini açıkladı.

Yapımı devam eden Gazi mahallesi Cami ve taziye evi, kapalı pazar yeri, yüzme havuzu, Sarıcalar mahallesi köprü inşaatı, Bahçederesi mahallesinde kurulu bulunan parke ve asfalt üretim merkezinin yanı sıra Pazarkaşı mahallesinde yapımı devam eden oto  galericileri sitesi inşaatını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Altunok, çalışmalar hakkında müteahhit firma yetkililerinin yanı sıra belediye mimar ve mühendislerinden de bilgiler aldı.

Yürütülen çalışmaları değerlendiren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Hızla gelişen ve büyüyen ilçemizin her mahallesine, her sokağına ve tüm halkımıza hizmet etmek en temel ilkemizdir. Bu hizmetleri halkımıza sunarken yaşlı genç, engelli-engelsiz tüm vatandaşlarımızı ayırt etmeden eşit hizmet vermeye özen göstermekteyiz. Göreve geldiğimiz günden bugüne sabahı güzel Silifke’mize hizmet etmek için tüm mesai arkadaşlarımızla 7 gün 24 saat çalışmalarımıza devam ediyoruz. Silifke’mize en güzel, en kaliteli, en sağlıklı ve en faydalı hizmeti sunmak için canı gönülden çalışmalar yürütüyoruz. Elimizdeki imkânlar ile engel tanımadan halkımıza söz verdiğimiz hizmetlerin tamamını bitirmek üzereyiz. Bu sürede verdiğimiz sözlerin dışında da halkımızın ihtiyaç duyduğu çok güzel projeleri de hayata geçirdik, geçirmeye de devam edeceğiz. Biz, Silifke’mizin ve hemşehrilerimizin hizmetkârıyız. ‘Üreten belediye, üretken belediyecilik’ anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Silifke için yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Görev süremiz boyunca en iyi hizmetleri, en verimli şekilde hemşehrilerimize sunmaya devam edeceğiz. Bugün de ilçe genelinde projelendirdiğimiz ve yapımları devam eden Gazi mahallesi Cami ve taziye evi, kapalı pazar yeri, yüzme havuzu, Sarıcalar mahallesi köprü inşaatı,  Bahçederesi mahallesinde kurulu bulunan belediyemize ait parke ve asfalt üretim merkezinin yanı sıra Pazarkaşı mahallesinde yapımı devam eden oto  galericileri sitesinde devam eden çalışmaları yerinde inceliyorum. Yapılan işlerin kontrolünü de yine belediyemiz mühendis ve mimarları nezaretinde sürdürüyorum. Hayata geçireceğimiz  hizmetler için ödediğimiz her kuruşun hesabını yaparken ve karşılığında aldığımız hizmetlerinde kontrolünü sağlıyorum. Bu hizmet kervanımızın yürütülmesine omuz ve destek veren belediye meclis üyelerimizin yanı sıra çalışma arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde halkımızı ve şehrimizi modern ve sağlıklı projelerle buluşturmaya devam edeceğiz” diyerek incelemelerini sürdürdü.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER