“Akdeniz’in Çehresi Değişiyor”

Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Her Mahalleye Hizmet Veriyor “Akdeniz’in Çehresi Değişiyor”

“Akdeniz’in Çehresi Değişiyor”

Akdeniz Belediyesi, merkez kırsal demeden ilçeye bağlı her mahallede yeni yol açma, asfalt yama, kaldırım, kilit taşı ve karo yenileme hizmetine aralıksız devam ediyor, böylelikle ilçenin çehresini değiştirip vatandaşların gündelik yaşamını kolaylaştırıyor.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, güçlendirilen araç, gereç ve ekipman desteği sayesinde, hazırladığı plan ve program kapsamında, geniş bir alana yayılmış 65 mahalleye hizmet veriyor. Tarımsal üretimle öne çıkan kırsal yerleşim bölgelerinden biri olan Kazanlı Mahallesi’nin 32995 sokağında kombili araç ve iş makineleri desteğiyle sathi kaplama (soğuk asfalt) çalışması yapan ekipler, Mesudiye, Mithat Paşa, Gündoğdu, Turgutreis ile Kiremithane mahallelerinin sokaklarında da asfalt yama çalışması yaptı.

Kaldırım, kilit taşı ve karo yenileme çalışmaları

Diğer yandan ekipler, Kültür, İhsaniye, Mesudiye, Mahmudiye mahallelerinin muhtelif sokaklarında kilit taşı ve kaldırım tamiratı çalışması yapan ekipler, Güneş Mahallesi halı sahası çevre koruma tellerinin tadilat ve kaynak işlerini yaptı. Özgürlük Mahallesi Kültür ve Sanat Evinin iç kısmında boya çalışması yaparak yenileyen ekipler, Bekirde Mahallesi kültür evi panolarının montajına yaptı.

Talep üzerine pazar yerlerine seyyar WC’ler konuldu

Bu arada fen işleri ekipleri, ilçe genelinde kurulan semt pazarlarının yanına seyyar WC’ler de yerleştirerek alışverişe çıkan vatandaşlar ile pazarcı esnafının talebini yerine getirmiş oldu. Ekipler, son olarak Yeni Mahalle, Çay Mahallesi ve Çilek Mahallesi’nde pazar kurulan alanların yanına seyyar WC’ler yerleştirdi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER