VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, ZİRVEDEKİLER DERGİSİ ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

Vali Ali Hamza Pehlivan, Burak Karataş Medya'nın düzenlediği Zirvedekiler Dergisi ödül törenine katıldı. 

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, ZİRVEDEKİLER DERGİSİ ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, ZİRVEDEKİLER DERGİSİ ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

Vali Ali Hamza Pehlivan, Burak Karataş Medya'nın düzenlediği Zirvedekiler Dergisi ödül törenine katıldı. 


 
Bu yıl 7.'si düzenlenen ödül töreninde, "Yılın Bürokratı" ödülünü alan Vali Ali Hamza Pehlivan yapmış olduğu konuşmasında; “Bu ödül törenine sayın İçişleri Bakanımızın başkanlığında 81 ilin dahil olduğu, video konferans yoluyla gerçekleştirilen, İl Emniyet Müdürümüz, İl Jandarma Komutanımız ve Sahil Güvenlik Komutanımız ile birlikte iştirak ettiğimiz güvenlik ve asayiş koordinasyon toplantısından geliyoruz. Mersin'in de hep birlikte yaşıyoruz. Öncelikle şehrimizin güvenliği, huzurlu, esenliği ziyadesiyle önemlidir. Bu konuda, 7/24 mesai anlayışıyla gece gündüz demeden bu hizmetleri yerine getiren güvenlik birimlerimiz, mesai arkadaşlarımız var. 


Çok şükür Mersin İlimiz, yurdumuzun genelinde olduğu gibi her geçen gün çok daha huzurlu, çok daha güvenli, çok daha esenlik içerisinde, vatandaşlarımızın yaşamını idame ettirdiği bir il konumundadır. Bütün güvenlik birimlerimiz sizlere 112 numarasını tuşlamak kadar yakındır. Herhangi bir olay anında 112’yi aradığınızda dakikalar içerisinde ilgili birimlerimiz yanımızda ve yakınımızdadır. 

Mersin İli bizim ortak paydamızdır. İlimizin kalkınması, gelişmesi, daha ileri noktalara gelmesi, her geçen gün her alandaki çıtasının daha da yukarılara çıkması temel hedefimizdir. Bunu da birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma anlayışı içerisinde yapmak çok kıymetlidir. Özellikle de Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına “Türkiye Yüzyılına” adım attığımız bu yıl geleceğe çok daha güvenli, çok daha emin, çok daha kararlı bir şekilde yol alırken; bu uğurda emeği olan herkesi şükranla yad ediyorum. 

Bu ödül geceleri kendi ilgi, bilgi ve yetkinlik alanında faaliyet gösterenlerin iltifata tabi tutulması, ödüllendirilmesi anlamına geliyor. Yıldan yıla bu ve benzeri törenlerinin yapılmasının, değişik sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarına, sivil toplum teşkilatı mensuplarına ve kamu görevlilerine ilave bir teşvik ve motivasyon sağladığına inanıyoruz. 


Bu bağlamda bizlere de takdim ettiğiniz ödülden dolayı teşekkür ediyorum. Ödül, sorumluluklarımızı daha da arttırır. Mesai arkadaşlarımızla birlikte artan bir özveriyle çalışmaya devam etmemize vesile olur.


 
Bu akşam ödül alacak olan A'dan Z'ye bütün kişi ve kurumları tebrik ediyorum. Sizlerin şahsında, İlimizin çeşitli sektörlerinde faaliyet göstererek güçlü gelecek yolunda gücümüze güç katan bütün hemşehrilerimize, iş dünyasına, sivil toplum teşkilatlarına ve bütün Mersin'e huzurlarınızda şükranlarımı teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.


 
Vali Ali Hamza Pehlivan; yılın kurumu seçilen İl Emniyet Müdürlüğü adına İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’a, İl Jandarma Komutanlığı adına İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy’a ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı adına Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek’e ödüllerini verdi. Yılın Hizmet Projesi dalında seçilen Akdeniz Belediyesi adına M. Mustafa Gültak’a ve   Türkiye Vefa Ödülüne layık görülen Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’e ödüllerini verdi.
 
Programda ödül alan diğer katılımcılara ödülleri diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

Ödül törenine kamu kurumlarının idarecileri, sivil toplum ve meslek kuruluşlarının temsilcileri, iş insanları ve diğer davetliler katıldı.

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER