TEMAD’dan Gazetemize plaket

TEMAD- Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Mersin İl Başkanlığı tarafından destek ödülleri verildi.

TEMAD’dan Gazetemize plaket

İstikbal Özel Haber/Fatma Aydın-TEMAD- Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Mersin İl Başkanlığı tarafından destek ödülleri verildi. TEMAD Mersin Şube Başkanı Halil Kur, İstikbal Gazetesi adına İmtiyaz sahibi Fatma Aydın’a ve Adıcan Gurup Yönetimi adına Saliha Adıcan’a plaket takdim etti. Aydın ve Adıcan Ödülleri ile kendilerini onurlandıran Başkan Kur’a teşekkür ettiler.

“Bu gerçekten önemli şahsiyetler” diye sözüne başlayan Başkan Kur, Aydın ve Adıcan için Türkiye “Emekli Astsubayların her daim yanında olmuşlardır. Açılışımızı onurlandırmışlardır. Diğer yandan iyi ve kötü günümüzde hiçbir karşılık beklemeden yanımızda olmuşlardır” Dedi.

Ardından Gazetemiz için, “ Mersin’in sesi ve kulağı olan İstikbal Gazetesi’nin her yeni sayısı buraya bırakılmıştır. Dolayısıyla İstikbal Gazetesi için bizim camiamız ve Mersinimiz övünse gerçekten haktır. Çünkü gördüğümüz kadarıyla ve benim şahsı kanaatimce her şeye çok önem veren, çok itidalli davranan bir gazete olduğu için, kendilerini gerçekten tebrik ediyorum. Takdir ediyoruz. Ve yayın hayatlarında üstün başarılar diliyorum.” Dedi.

Konuşmanın ardından plaketler takdim edildi.

Adıcan Gurup Yönetimi adına Saliha Adıcan’

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2023, 13:55

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER