TEMAD Heyeti Bakan Akar’ı Ziyaret Etti

TEMAD Mersin İl Başkanı Halil Kur’un yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında Emekli Astsubayların sorunlarının çözümü konusunda bilgilendirme yapıldığını söyledi. Başkan Kur,

TEMAD Heyeti Bakan Akar’ı Ziyaret Etti

TEMAD Heyeti Bakan Akar’ı Ziyaret Etti

TEMAD Mersin İl Başkanı Halil Kur’un yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında Emekli Astsubayların sorunlarının çözümü konusunda bilgilendirme yapıldığını söyledi. Başkan Kur, ““TEMAD Genel Merkez Yönetim Kurulu İle birlikte Mersin İl Başkanı olarak Bizim de İçinde olduğumuz il Ve ilçe başkanlarından oluşan heyet Milli Savunma Bakanımız Sn. Hulusi Akar’ı Makamında Ziyaret Etmiştir.

TEMAD Genel Merkez Yönetim Kurulunun 21.11.2022 tarihli toplantısında alınan karar gereği Kızılcahamam / ANKARA’ da 24-25 Aralık 2022 tarihleri arasında icra edilen geniş katılımlı TEMAD Temsilciler Kurulu Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantı hitamında TEMAD Genel Başkanımız Sn. Hamza DÜRGEN ve mahiyeti, Milli Savunma Bakanımız Sn. Hulusi AKAR tarafından makamında toplantıya davet edilmiştir.

TEMAD Genel Başkanımız Sn. Hamza DÜRGEN Başkanlığında oluşturulan TEMAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve TEMAD Mersin İl Başkanı olarak benim de içinde olduğum, İl ve İlçe Başkanlarından oluşan Temsilciler Kurulu heyetimiz Sayın Bakanımız tarafından makamında ağırlanmıştır.

Sayın Bakanımızın makamında gerçekleştirilen toplantıda kendilerine aktarılan Emekli Astsubayların sorunlarının çözümü konusunda detaylı bir bilgilendirilme yapılarak çözümü konularında acilen yardımları talep edilmiştir.

TEMAD Genel Başkanımız Hamza DÜRGEN’in nezdinde tüm TEMAD Camiası Sayın Bakanımızın teveccühüne mazhar olunmuş, ilgi ve alaka görmüştür.

Milli Savunma Bakanımız Sn. Hulusi AKAR ve kıymetli Ekibi tarafından “kendilerine sunulan konular ve çözümleri üzerinde TEMAD Genel Merkezi ile birlikte bir çalışmanın yapılacağı” ifade edilmiştir.

Bizi makamında ağırlayan ve ilgisi ile bizleri çok mutlu eden, Kıymetli Bakanımız Sayın Hulusi AKAR’a şahsım ve tüm TEMAD Ailesi adına şükranlarımızı sunuyorum.”Dedi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER