Sürücü Kurslarında Ehliyet Ücretlerine Ortak Fiyat

Mersin Sürücü Kursları Derneği Başkanlığı’nın organize ettiği toplantıda Mersin motorlu taşıt sürücüleri kurs yetkilileri bir araya geldiler.

Sürücü Kurslarında Ehliyet Ücretlerine Ortak Fiyat

Sürücü Kurslarında Ehliyet Ücretlerine Ortak Fiyat

Mersin Sürücü Kursları Derneği Başkanlığı’nın organize ettiği toplantıda Mersin motorlu taşıt sürücüleri kurs yetkilileri bir araya geldiler. Ehliyet ücretlerinin ortak fiyatlandırılma isteği üzerine yapılan toplantı, MTSO toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Mersin Sürücü Kursları Dernek Başkanı Mesut SEZER, dernek yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda motorlu taşıt sürücü kursu temsilcisi katıldı.

Sürücü kursları yetkili temsilcileri Mersin halkının artan fiyatlardan çok fazla etkilenmeyeceği şeklinde asgari bir fiyat düzenlemesine gidilmesi gerektiği yönünde fikir birliği yaptı. Artan maliyetlerin sektördeki baskısına vurgu yapılarak hizmet kalitesi ve trafik güvenliği konusunda taviz verilmemesi gerektiği ve bu yüzden fiyatlarda güncelleme yapılmasının gerekli olduğu görüşü sonucunda; sürücü kursu temsilcilerinin ayrı ayrı görüşleri alınarak ortak bir paydada buluşuldu.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER