Silifkeli Çiftçilere Sever’den Müjdeli Haber

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Mersin bölgesinde gezilerini sürdüren AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi  Mustafa Sever Silifke’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Silifkeli Çiftçilere Sever’den Müjdeli Haber

Silifkeli Çiftçilere Sever’den Müjdeli Haber

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Mersin bölgesinde gezilerini sürdüren AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi  Mustafa Sever Silifke’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhur ittifakı üyeleri ile birlikte resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra vatandaşlarla da bir araya gelen AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Mustafa Sever, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığında Serdar Soydan’a, Silifke’de de Belediye Başkanı Sadık Altunok’a destek istedi.

Geriye dönük beş yıllık cumhur ittifakı süresince Mersin bölgesine ve Silifke’de hayata geçirilen projelerinde öneminin büyük olduğuna değinen Sever, Silifke’de de cumhur ittifakı bir belediye başkanı olarak halka hizmet veren Sadık Altunok’un çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve yürütülen bu hizmetlerden duydukları memnuniyeti de dile getirdi.

Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner’i makamında ziyaret eden AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi  Mustafa Sever daha sonra ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek basın mensuplarıyla da bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantıda konuşan Sever, “Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Mersin merkez ve ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarımız, parti yöneticilerimiz, muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya geliyoruz. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığında Cumhur ittifakı adayımız Serdar Soydan’a destek isterken diğer ilçelerde de cumhur ittifakı üyesi belediye başkan adaylarımıza destek istiyoruz. Beş yıldır Silifke ve Silifkelilere başarılı hizmetler sunan değerli Belediye Başkanımız Sadık Altunok’a da buradan teşekkür ediyorum. Hedefimiz Mersin Merkez ve 13 ilçede halkımıza ve kentimize belediye hizmetlerini cumhur ittifakı farkıyla ulaştırmaktır. Bu bizlerin en büyük hedefidir. Allah’ın izni sonra da halkımızın desteği ile bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Geçtiğimiz günlerde ilçeye bağlı Kurtuluş, Sökün, Arkum, Çavuşbucağı, Burunucu ve Ulugöz mahallelerinde çiftçilerin yaşadığı soruna da değinen AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi  Mustafa Sever, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ve ilgili bakanlıkların ortaklaşa sürdürdükleri çalışmalarla yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırıldığına da işaret etti.  Ziraat Odası ziyaretinde Silifkeli çiftçilerle de buluşan Sever, çiftçilerin 2863 sayılı yasanın 65/1 maddesinden kaynaklanan mağduriyetlerinin kaldırıldığı haberini telefonla Çevre Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’den tüm çiftçilere ulaştırdı. Sever, “Bu kararın ardından Kurtuluş, Sökün, Arkum, Çavuşbucağı, Burunucu ve Ulugöz mahallerinde üreticilik yapan çiftçilerimiz artık bu konuda herhangi bir mağduriyet yaşamayacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile ilgili bakanlıklarımız bu konuda acilen bir çözüm ortaya koymuşlardır. Çiftçilerimiz bu konu ile ilgili bir endişe yaşamayacaktır ” diyen Sever, bu müjdeli habere ulaşan çiftçilerin sevincine ortak oldu.

Mersin ve tüm ilçelerinde yaşayan vatandaşlara da seslenen Sever, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile bu göreve layık görüldüm. Ben de bu görevimi başarıyla sürdürmek için sizlerle birlikteyim. Sizlerin bir kardeşi olarak her zaman siz değerli halkımızın yanındayım. Gece-gündüz telefonum açık. Bizlerden bir isteği olan bir hizmeti olan bir ihtiyacı olan her bir kardeşimin yanındayım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Cumhuriyetimizi ikinci yüzyılda daha yüksek noktalara taşımak gençlerimize ve halkımıza var gücümüzle hizmet etmek en büyük hedefimizdir. Dünyanın geldiği bu önemli süreçte, yeni yüz yılın Türkiye Yüzyılı olacağına da inancımız tamdır. Bugüne kadar Mersin ve ilçelerinde yürütülen hizmet ve projelerimizi durmaksızın ara vermeksizin devam ettireceğiz. Bölgemize yapılacak hizmetlerin destekçisi ve takipçisiyim” diyerek Silifke’den ayrıldı.

Silifke ziyaretinde AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi  Mustafa Sever’i AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok ve parti yöneticileri yalnız bırakmadı.

18.01.2024, Mevlüt Partal, Silifke,

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER