banner18

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanlığında Bayramlaşma Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanlığında Bayramlaşma Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanlığında Bayramlaşma Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanlığında Bayramlaşma Yapıldı

İstikbal Özel Haber/Fatma Aydın-MHP Mersin il Teşkilat binasında yapılan bayramlaşmaya katılan partililer birbirleri ile tokalaşarak coşku içinde bayramlaştılar.

Parti binası önünde yapılan bayramlaşma toplantısına; MHP Mersin İl Başkanı Ömer Gürsoy, MHP MYK Üyesi Hüsnü Doğan, MHP Toroslar İlçe Başkanı Av.Osman Mete Yıldız, MHP Yenişehir ilçe Başkanı Cihan Azgın, MHP Mezitli İlçe Başkanı Bilal Irmak, Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, partililer Ülkü Ocakları temsilcileri, Türkiye Kamu-Sen Mersin İl Temsilcisi Metin Ercan, TÜRKAV Mersin İl başkanı Oğuzhan Yıldız ve basın mensupları katıldı.

MHP Mersin İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çınar’ın sunumunu yaptığı bayramlaşma etkinliği Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından MHP İlçe yöneticileri birer konuşma yaparak Türk Milleti’nin ve partililerin bayramını kutladılar. Daha sonra Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, bayramlaşma vesile ile parti binasında partililer ile bir arada olmaktan mutluluk ve gurur duyduğunu söyledi. Önge; “Ülkücüyüm diyen, MHP’nin mensubu olmaktan gurur duyan tüm teşkilat üyelerimizin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum, saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi ardından ise etin en iyisini yemek isteyen partilileri Gülnar’a davet etti.

MHP MYK Üyesi, Hüsnü Doğan partilileri sevgi ve saygıyla kucakladığını belirterek, “Bu sıcak yaz gününde bayramlaşma vesilesi ile sizlerle bir arada olmaktan son derece çok mutluyum. Hepinizin bayramı mübarek olsun nice bayramlara birlik ve beraberlik içinde yaşamak nasip etsin” dedi.

MHP Mersin İl Başkanı Ömer Gürsoy ise yaptığı konuşmada katılım gösteren partililere, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin selamını ileterek teşekkür etti. Başkan Gürsoy, “ MHP 55 yıllık siyasi geçmişi olan Türkiye’nin temel taşı bir partidir. Yenişehir ilçe Başkanı Cihan Azgın başkanım liderimizin ve İl başkanımızın yanındayız, dedi. Teşekkür ederim. Seçimlerde üç belediye aldık… Biz bu güne kadar tarihinde neler görmedik ki MHP olarak, seçimlerde böyle sonuçlar alınır. Yaşı benden büyük olan abilerim bunu çok iyi bilir. Bende yaşım yettiği kadar bilirim.  Seçimdir, kazanılır kaybedilir önemli olan birlik ve beraberlik ruhu için de hareket edebilmektir.

BİZİM ÜÇ TEMEL UNSURUMUZ VARDIR; LİDER, DOKTRİN, TEŞKİLAT

Bizim üç temel unsurumuz vardır lider, doktrin, teşkilat buna inanan kardeşlerimiz hiç bir yılgınlığa uğramadan yoluna devam edecektir. Bende burada liderimizin temsilcisi olarak MHP Mersin İl başkanı olarak yolumuza durmadan yorulmadan devam edeceğim. Allah’ın izniyle MHP Mersin’de ve tüm Türkiye’de hedefine ulaşacaktır. Sayın Genel Başkanımızın açıklamaları ve çizdiği yol doğrultusunda sadakatle yolumuza devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Mersin’de de olması gerektiği gibi bir olacağız iri olacağız diri olacağız, hiçbir fitneye fesada geçit vermeyeceğiz.  Allah’ın izniyle. İnanmışlarla yola çıkılır ikna edilmişlerle bu iş olmaz arkadaşlar. Biz inanmış ülkücüleriz. Burada da siz toplandınız bugün… Hepinizden Allah razı olsun. Ben de elimden gelen ne varsa sizlerin yanında olacağım. Bayramınız mübarek olsun. Birlik ve beraberlik içinde Cenab-ı Allah bizlere bayram kutlamayı nasip etsin. Umutsuzluğa yer yok, Allah bize yeter!.

Partililer tek tek tokalaşarak bayramlaştılar...

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2024, 17:28

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner2

banner10